torstai 13. helmikuuta 2020

Mikä ihme on Comfortzone?

Hei,

onko Comfortzone sinulle tuttu?

Ajattelin hieman kertoa, mikä on Comfortzone ja filosofia ihanien hoitojen takana...

[ comfort zone ]

[comfort zone] perustettiin Italiassa vuonna 1996. Se osa Davines Group -perheyritystä, joka omistaa laajan, uusiutuvalla energialla toimivan tutkimus- ja tuotantolaitoksen Parmassa. Pieni hiustuotteita valmistava perheyritys on kasvanut kansainvälisesti palkituksi spabrändiksi, jolla on laaja valikoima ylellisiä, tuloksellisia spahoitoja ja kotihoitotuotteita. Tuotekehittelystä vastaa Dr. Davide Bollati ja hänen tinkimätön asenteensa yhdessä farmasian ja kosmetiikan kemian opintojen kanssa on paitsi johtanut moniin palkittuihin innovaatioihin, myös ajaa eteenpäin jatkuvaa kehitystä.
Vuonna 2017 [comfort zone] sai tunnetun B-Corp -sertifikaatin, joka on tunnustus vuosien intensiivisestä ja kunnianhimoisesta työstä eettisten ja kestävien tuotteiden ja prosessien kehittämiseksi. Tuotekehitys, tuotanto ja pakkaus toimivat 100 % uusiutuvan energian varassa.
[comfort zone]  työskentelee tiiviissä yhteistyössä tutkijoista ja lääkäreistä koostuvan komitean kanssa, jotta jokainen ihonhoitoratkaisu on varmasti kehityksen kärjessä ja tuottaa konkreettisia tuloksia erilaisiin tarpeisiin, sekä elämyksellisissä spahoidoissa että tiettyyn ongelman pureutuvissa kasvo- ja vartalohoidoissa. 
Koska ihonhoitotuotteiden tehtävä on ravita ihoa, [comfort zone] on poikkeuksellisen tarkka tuotteiden sisällöstä ja koostumuksesta. Tuotteisiin valitaan vain tehokkaimmat luonnolliset ainesosat ja ne yhdistetään edistyksellisimpiin high-tech -molekyyleihin ja kuljetusmenetelmiin, jotta voidaan varmistua tuotteiden tehokkuudesta, turvallisuudesta ja käyttömukavuudesta. Tämä filosofia tarkoittaa, että tuotteissa ei käytetä silikonia, sulfaatteja, mikromuovia, parabeeneja, MI-säilöntää, eläinperäisiä aineita tai väriaineita. Tuotteet ovat vegaanisia. 
[comfort zone] -hoidot kunnioittavat kokonaisuutta. Kauneus on tasapainoa, yhteys sielun ja kehon välillä. 
SKIN is our focus. SCIENCE is our guide. SOUL makes our offer unique.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti