perjantai 28. helmikuuta 2020

Esittelyssä Comfortzone hoitomenut - Deluxe Lift

Deluxe Lift – Kohottava 

on oikea valinta ikääntyneelle iholle, jossa on uurteita tai kiinteyden ja täyteläisyyden menetystä. Hoito kiinteyttää ja ravitsee ihokudosta, tasoittaa ihon pintaa, stimuloi uusien solujen muodostumista sekä pehmentää syviä uurteita ja pienempiä juonteita. Deluxe lift sisältää Double peel -kaksoiskuorinnan hedelmähapoilla ja C-vitamiinilla, erikoisnaamion sekä erityisen kohottavan hieronnan. Myös kädet, hartiat, dekoltee ja päänahka saavat hoidon aikana hieronnan. Tässä hoidossa voidaan toinen kuorinta tehdä myös silmänympäryksille, jos halutaan (tämä kuuluu hoidon hintaan). Silmänympärysten hoitoa voi täydentää vielä lisäpalveluista löytyvällä eye patch -naamiohoidolla. 


Korjaa ja häivytä ikääntymisen merkkejä.
Aikamme edistyneimmistä menetelmistä inspiroitunut linja hydöyntää hydro- ja lipofiller -menetelmiä ja happohoitoja yhdessä yksilöllisesti räätälöidyn kotihoito-ohjelman ja elämäntapasuositusten kanssa. Korjaa ikääntymisen merkkejä ja uudistaa ihoa näkyvästi. Sopii ikääntyneelle iholle, joka kärsii kuivuudesta, veltostumisesta ja uurteista. 

Innovatiivinen Archi-lift™-teknologia korjaa ihon tukipilareita: täydentää kosteusvarastoja, parantaa veden sitoutumista ihoon ja varmistaa että iho kyky hyödyntää proteiineja ja rasvoja on ihanteellinen.

Hoitomenut löydät nettisivuiltamme: https://www.heavenlynails.fi/kasvohoidot

ja hinnastomme: https://www.heavenlynails.fi/3



Terveisin
Tina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti