perjantai 20. maaliskuuta 2020

Mikä ihmeen lymfasukka?

Lymfaterapia 

Imupainesukka eli lymfasukka

Imupainesukan tarkoitus on parantaa lymfakiertoa. Se poistaa ylimääräisiä nesteitä ja kuona-aineita kehosta. Lymfasukka on erinomainen veltostuneen ihokudoksen, appelsiini-ihon sekä huonosti toimivan ihon hoitomuoto.
Lymfaattisen nestekierron elvyttäminen on sekä kuntoutus- että esteettinen hoitomuoto. Hoitomuotona se on myös erittäin rentouttava. Hoito voidaan kohdistaa koko keholle tai kohdistaa esim: käsivarsiin, vatsan alueelle tai alaraajoihin.
Lymfasukan toimintaperiaate perustuu rytmiseen ilmanpaineen vaihteluihin eli pumppaavaan paineilmapuristukseen, jolla voidaan hoitaa selluliittia, turvotusta, hävittää neste- ja kuona-ainekertymiä, väsymystä, tukkoisuutta sekä alaraajojen ja ristiselän arkuutta.
Monet tekijät häiritsevät kehomme lymfa- eli imuneste- ja verenkiertojärjestelmiä, esim: epäsäännölliset elämäntavat ja hormonaaliset muutokset. Soluhengityksen ja aineenvaihdunnan häiriytyessä reagoi kehomme häiriöön turvotuksena, väsymyksenä ja jopa kipuna.
HeavenlyNails®n lymfaterapiassa lymfasukka täyttyy rytmikkäästi ilmalla ja tekee paineen avulla lymfaattisen hieronnan 30 minuutin ajan. Hoito hoitaa ja rentouttaa, vaikuttamalla kudoksiin ja lymfaattiseen järjestelmään. Verenkierto aktivoituu, lihakset elpyvät ja ylimääräiset kuona-aineet ja nesteet poistuvat sidekudoksista imunestekiertoon. Tämä lisää hapen määrää elimistössä, lihakset rentoutuvat ja kudosten elinvoima paranee.

Mikä ihmeen lymfasukka ja kenelle se sopii?

Lymfasukka ei ole laihdutuskeino, se ei laihduta, mutta parantaa kosmeettisesti kudoksen ulkonäköä. 
Se kiinteyttää sekä stimuloi lihaksia ja jänteitä vahvistamalla sidekudoksia, poistaa kehosta ylimääräisiä kuona-aineita sekä nesteitä ja näin vähentää maksan ja munuaisten rasitusta parantamalla tehokkaasti imunestekiertoa.
Lymfasukka vauhdittaa mikroverenkiertoa. Mikroverenkierron paraneminen pitää laajentuneet kapillaarit hyvin toimivina ja joustavina, joten se ehkäisee suonikohjujen syntymistä. Kudoksissa oleva happi lisääntyy  hyödyttäen laskimoiden hiilidioksidin poistumista.
Loistava raskauden aikana ja sen jälkeen. Kevyt pumppaava hieronta poistaa jaloista nesteitä ja ehkäisee turvotusta. Hoitoja voi ottaa ihan synnytykseen asti. Jalkojen turvotus helpottuu ja jalat ovat kevyemmät. Raskauden jälkeen otettavalla hoitosarjalla voidaan auttaa kehoa poistamaan kuona-aineita. Jaloista tulee kevyet. Raskaanaoleville ei käytetä sukan keskivartalo-osaa lainkaan.
Sopii myös vaihdevuosivaivoihin, jos raajoihin kerääntyy ylimääräistä nestettä. Pumppaava, rytminen hieronta parantaa metabolisten kuona-aineiden poistumista kehosta, vähentää selluliittia ja rasvakerroksia, jotka aiheutuvat hormonaalisista vaihteluista.

Mitä hoidossa tapahtuu?

Hoito on erittäin rentouttava. Hoidon aikana hoitohuoneessa on väriterapiavalo, joka rauhoittaa mieltä ja kehoa sekä auttaa stressin poistossa. Taustalla soi rentoutusmusiikki. Rytmiset pumppaukset keskikeholla auttavat myös vatsan ja alaselän alueella.
Hoito on tehokas myös käsivarsille. Rytminen, pumppaava hieronta poistaa turvotusta ja väsymyksen tunnetta yläraajoista. Alleille kyytiä antaa hieronta, joka ulottuu lihaskudokseen poistaen nestekertymiä.

Kontraindikaatiot:

- tulehdus
- epilepsia
- kasvaimet
- sydämen tahdistin
- sydänsairaus
Hoitomenut löydät nettisivuiltamme: https://www.heavenlynails.fi/vartalohoidot

Terveisin
Tina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti