keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Syksyn 2012 trendimateriaalit - Nahka ja pitsi


Syksyn trendimateriaalit – 1. Nahka – Ehdottomasti nahka


 Syksyn ykkösmateriaali on nahka!

Musta ei ole enää ainoa hyväksytty väri nahassa… Mustan rinnalle on löytynyt puhdas ruskea, valkoinen, vihreä, punainen ja harmaa…

Nahkan voit hyvin sekoittaa syksyn trendivärien kanssa: violetti, punainen ja metalli. Ne toimivat erinomaisesti yhdessä. 

Mustat nahkahousut muhkean punaisen villapaidan ja punaisen nahkalaukun kanssa ovat huikea yhdistelmä. Vihreää nahkaa voit yhdistää hyvin mustaan tai jopa pantterikuosiin tehostevärinä. Nahkahousut pelittävät hyvin blazerin kanssa tai ne voidaan yhdistää myös paitapuseroon... Tällöin liittäisin yhteen myös reilusti pitkiä, suurikokoisia ja näyttäviä koruja...

Älä vieroksu myöskään nahkaista T-paitaa, jolla saadaan säväytettyä farkut tai ”puvunhousut” sähäkäksi kokonaisuudeksi. Muista naisellisen korkeat korot korostamaan figuuriasi!


Laser-leikattu nahkainen pitsitoppi ja vihreä naisellinen "jakkupuku"

Nahkaa ei enää mielletä maskuliiniseksi materiaaliksi. Nykyään löytyy ihania nahkamekkoja ja värikkäitä, naisellisia, hyvin räätälöityjä nahkatrenssejä tai jakkupukuja/-mekkoja, joilla pysytään korostamaan naisellisia muotoja. Laadukas nahka on taipuisaa ja helposti muokattavissa. Nahasta voit "aikuisten oikeasti" luoda naisellisen tyylin.


Syksyn trendimateriaalit – 2. Pitsi

Pitsi… Pehmeää ja niin naisellista!

Pitsi ei ole mennyt pois muodista. Pitsin ei enää tarvitse olla dramaattista mustaa tai morsiamen valkoista… Pitsi voi olla petrolin, rosan eri sävyjen tai kullan väristä, hempeän naisellista... ruskean eri sävyjä tai harmaata.

Jokainen näistä toimii mustan tai ruskean nahan kanssa… Sävyillähän voit aina leikitellä niitä yhdistellen…


Pitsi toimii myös farkkujen ja twillin kanssa

Toimivat yhdessä - Nahkan ja pitsin symbioosi…

Kokeile yhdistää mustat nahkahousut ja kullanvärinen pitsitoppi… Tai ruskeat nahkahousut petrolin väriseen tai rosaan pitsipuseroon… Älä unohda myöskään mustan ja mustan yhdistelmää... Ei välttämättä edes liian rock - vaan myös kauniin naisellinen... Tämä Toimii Aina!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti