lauantai 5. toukokuuta 2012

Jane Iredalen mineraalimeikkipohjat ja kosteussuihkeet


Kasvojen kauneinta kosmetiikkaa on terve iho!

Kauneushoitola HeavenlyNails®ssä teemme ihonpuhdistuksia, kasvohoitoja sekä vartalohoitoja. Näillä hoidoilla autamme ihoasi voimaan hyvin.

Tehdessä ihon mekaanista puhdistusta, huomaan monasti, että ihohuokosista löytyy meikinjäämiä. Ihon pintaa ei kotikonstein ole saatu puhdistettua huolella, ihohuokosiin on jäänyt meikkiä ja ihohuokonen on tukkeutunut. Tulet poistattamaan komedot, papulat ja hoidattamaan pustulat hoitolaan, mutta unohdat, että käyttämälläsi kosmetiikallakin on oikeasti väliä.

Jane Iredale meikit ovat puhtaita mineraalimeikkejä, joissa ei ole käytetty iholle haitallisia täyteaineita, kuten talkkia, nailonia tai akryylia. Nämä meikit ovat hoitavia, ne eivät tuki ihohuokosia. 

Irtopohja Amazing Base®

Itse rakastan irtopohjaa koska sen peittävyys on 98%. Se on aavustuksen peittävämpi (25%) ja kiiltävämpi kuin puristepohja. Itselläni on rasvoittuva iho, mutta käytän siitä huolimatta irtopohjaa juuri irtopohjan peittävän ominaisuuden tähden. Vaikka minulla on poskissa couperosaa, saan sen piiloon pelkällä irtopohjalla, enkä tarvitse erikseen peiteväriä peittämään punoitusta.

Mikroskooppisen pienet, litteät ja kristallimaiset kiteet muodostavat iholle lomittaisen kerroksen, jonka alla iho kuitenkin hengittää normaalisti. Irtopohja ei sisällä ihohuokosia tukkiva aineita, kuten esim talkkia, alumiinia, petrokemiallisia väriaineita eikä mineraaliöljyä.

Peittämiseen siis tarvitaan erittäin vähän tuotetta, koska tuotteessa on pigmentit puhtaimmillaan. Irtopohja hylkii erittäin hyvin vettä, estäen ilman epäpuhtauksia pääsemästä iholle. Aurinkokerroin on SPF20. Pakkauksen sisältö on 10,5g, joka on suurempi määrä kuin markkinoiden muilla sarjoilla.
- Hinta 59€


Puristepohja Purepressed® Base

Puristepohjassa on tismalleen samat ominaisuudet kuin irtopuuterissa, se vain on hieman vähemmän peittävä kuin irtopohja. Puristepohja sopii erittäin hyvin rasvoittuvalle iholle, koska se jaksaa pitää ihon mattapintaisena pitkään. Puristepohjiin on saatavissa täyttöpakkaus.

Puristepohja on myös valmistettu mikrohienoista mineraaleista, joihin on lisätty antioksidantteja, kuten männyn kuoren uutetta sekä E-vitamiinia. Se on hieman ohuempi ja mattamaisempi kuin irtopohja.
- Hinta 69€

Mihin perustuu Jane Iredale meikkipohjien hoitavuus?

Jane Iredale meikkipohjien hoitavuus perustuu farmakologisen tason mineraaleihin, kuten titaanioksidiin sekä sinkkioksidiin. uusina raaka-aineina käytettävät, merestä saatavat mineraalit sekä Omega 3 rasvahappo, pitävät yllä ihon kosteustasapainoa.


Ei elämää ilman kosteussuihketta!

Kosteussuihkeet sisältävät luonnon parhaita, tehokkaita antioksidantteja. Ne sisältävät ainesosia, jotka ravitsevat ihoa sekä ehkäisevät vapaiden radikaalien aiheuttamia ihovaurioita. Suihkuta kasvoille ennen meikkiä ja/tai meikin jälkeen. Suihke kiinnittää meikin ja esim kosteuttaa sekä raikastaa kesäihoa.
- Hinta 33€

Kosteussuhkeita on saatavana kolmea erilaista:
  • D20, joka minimoi ihon juonteita ja kosteuttaa tehokkaasti. 
  • Pommist, joka rauhoittaa ärsyyntynyttä ihoa ja on erittäin virkistävä.
  • Balance, akneen + couperosaan taipuvaiselle iholle. Tasapainottaa ihon talituotantoa, ehkäisee tulehdusta ja rauhoittaa punoitusta Ei kommentteja:

Lähetä kommentti