maanantai 1. huhtikuuta 2013

Esittelyssä kampaamosarjamme So Pure Natural Balance


So Pure Natural Balance 100% pure plant essential therapyAromaattiset öljyt ja kasviuutteet ovat luontoäidin antamia kallisarvoisia lahjoja mielelle sekä keholle.

So Pure Natural Balance on monen vuoden intensiivisen tutkimustyön tulos. Aktiivisina ainesosina sarjassa on käytetty kasviuutteita ja aromaattisia öljyjä. Phytoterapia, aromaterapia sekä homeopatia tukevat So Pure Natural Balance-konseptia. Tuotefilosofia keskittyy 100% kasvipohjaisten tuotteiden hyvinvointia tuovaan vaikutukseen sekä aromaattiseen elämykseen. So Pure Natural Balance-tuotteissa on käytetty yli 30 erilaista kasviuutetta sekä aromaattista öljyä.

Orgaanisuus

So Pure Natural Balance tuotteissa käytetyt orgaaniset aromaattiset öljyt on tuotettu biologisessa maataloudessa,  joka ylläpitää ekosysteemin terveyttä sekä raaka-aineiden hyvää laatua. 

Aromaattiset öljyt ja kasviuutteet

Pienen määrän tuottaminen aromaattista öljyä vaatii suuren määrän kasveja. Kukin öljy ja kasviuute sisältää oman kokoonpanonsa, aromin sekä hyödyt. Kaikki So Pure Natural Balance-tuotteet sisältävät setivioitua Argan öljyä. Arganöljy kerätään Marokon Atlas vuorilta löytyvästä Argaanipuusta. Argan öljy tunnetaan sen voimakkaasti kosteuttavasta ominaisuudesta, joka hidastaa hiuspohjan ikääntymistä. Äljy sisältää suuren määrän A- ja E-vitamiineja, jotka vahtistavat hiuksia ja hiuspohjaa. Esimerkiksi So Pure Energizing hiusvesi estää hiustenlähtöä sekä stimuloi hiustenkasvua. Tämä ainutlatuinen ja vahva neste koostuu vain kasviuutteista.

 • Tuotteiden vaikuttavina ainesosina on käytetty vain aromaattisia öljyjä ja kasviuutteita.
 • Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia hajusteita tai suoraan eläimistä johdettuja ainesosia.
 • Tuoksut saadaan 100% orgaanisista aromaattisista ölhyistä.
 • Kaikki shampoot ja hoitoaineet sisältävät värisuojan.
 • Kaikki shampoot ovat sulfaatittomia
 • Kaikki tuotteet ovat parabeenittomia
 • Kaikki tuotteet sisältävät sertifioitua Argan öljyä.


Luonnollinen tasapaino

Tuotesarjan päätavoite on luoda terve hiuspohja sekä hiukset kasviuutteiden avulla. Terve hiuspohja antaa vahvan perustan kauniille vahvoille hiuksille. Tuotesarjan ainutlaatuiset hiusvedet hoitavat ja virkistävät hiuspohjaa.

Tuotesarjasta löytyvät seuraavat tuoteperheet 


Moroccan Argan oil

Kaikille hiustyypeille

Ylellinen hoito, joka imeytyy hiuksiisi silmänräpäyksessä. Arganöljyn kevyt ja hiuksia rasvaamaton koostumus tekee hiuksista silkkisen sileät. Virkistät vaurioituneita hiuksia hieromalla muutaman tipan So Pure Moroccan Argan Oil-tuotetta shampoo- ja hoitoainekäsittelyn jälkeen kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Tuotteen säännöllinen käyttö parantaa hiusten rakennetta ja vähentää kaksihaaraisten hiusten syntymistä. Arganöljy kosteuttaa tehokkaasti hiuksia sekä hiuspohjaa. Korkeat pitoisuudet vitamiineja ja omega-6 antavat lisäsuojan.

 • Ravitsee ja silottaa ja virkistää vaurioituneita hiuksia.
 • Pehmentää vaikeasti käsiteltäviä hiuksia.
 • Virkistää elottomat hiukset hetkessä silkkisen sileiksi ja kiiltäviksi.
 • Suojelee hiuksia UV-vaurioilta, ulkoisilta haittatekijöiltä sekä lämpökäsittelyiltä.
 • Muotoiluun sekä viimeisetelyyn: levitä muutama tippa kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Älä huuhtele. Muotoile halutulla tavalla.
 • Hiusten suojaamiseen: Levitä pieni määrä hiuksiin suojaamaan ulkoisilta haittatekijöiltä kuten auringolta.
 • Voit lisätä suosikkituotteesi hoitavuutta lisäämällä siihen Arganöljyä.
 • Moroccan Arganöljy hoivaa pidennyksiäsi.


Käyttö:

Cooling – viilentää ja virkistää


Minttu ja rosmariini

Tasapainottaa ja virkistää hiusta ja hiuspohjaa. Normaaleille ja rasvoittuville hiuksille.

Cooling-tuotteiden sisältämän orgaanisen Argan öljyn sisältämät A- ja E-vitamiinit vahvistavat hiuksia ja hiuspohjaa. Minttuöljy antaa tuotteille niiden ainutlaatuisen viilentävän ominaisuuden ja rosmariini parantaa hiuspohjan verenkiertoa.

Energizing – vahvistaa hiusta ja hiuspohjaa

Inkivääri ja sitruuna

Energizing tuotteita suositellaan hennoille ja ohuille hiuksille sekä ehkäisevänä hoitona hiustenlähtöön.

Tuotteiden sisältämät inkivääriöljy, sitruunaöljy, H-vitamiini, Red ginseng sekä biotiini stimuloivat voimakkaasti hiuspohjan verenkiertoa, vahvistavat kasvavan hiuksen rakennetta ja pidentävät hiuksen elinkaarta. Arganöljyn sisältämät A- ja E-vitamiinit hoitavat hiusta sekä hiuspohjaa. Tuotteiden patentoidun koostumuksen on todettu parantavan hiustenkasvua in-vitro-testeissä jopa 25%

Vinkki: Enenrgizin Lotionilla hoidat mm. voimakkaan lääkityksen aiheuttamansatunnaisen hiustenlähdön tehokkaasti. Elixirillä vahvistat myös hentojen ja hauraiden hiusten rakennetta.

Moisturizing – kosteuttaa ja tasapainottaaYlang-ylang ja palmarosa

Kosteuttaa ja tasapainottaa kuivia hiuksia ja hiuspohjaa. Hoitaa vaurioituneet hiukset luonnollisen kauniiksi.

Hellävarainen ja luonnollinen hoito kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Ylan-ylang ja Palmarosaöljyt antavat tuotteille sensuellin tuoksun sekä kosteuttavat hiuksia sekä hiuspohjaa. Argan öljyn sisältämät A-ja E-vitamiinit vahvistavat hiuspohjaa ja hiuksia.

Calming – hellii ja rauhoittaa 

Kamomilla ja laventeli

Rauhoittaa ja tasapainottaa hiuksia ja hiuspohjaa. Sopii kaikille hiustyypeille.

Laventeli ja kamomilla antavat hellän ja luonnollisen hoidon. Calming-sarjan tuotteet rauhoittavat tehokkaasti ärtynyttä ja herkkään hiuspohjaa. Hiuspohjan toiminta rauhoittuu ja luonnollinen tasapaino palautuu.

Argan öljyn sisältämät A- ja E-vitamiinit vahvistavat hiuksia sekä hiuspohjaa. Kamomilla rauhoittaa, vähentää hiuspohjan ärsytystä sekä tulehdusta. Laventeli virkistää ja parantaa vaurioituneen hiuspohjan.

Vinkki: Calmin Elixirin voimakkaasti hiuspohjaa rauhoittavan ominaisuuden vuoksi voit käyttää sitä mm. värjäys- tai permanenttikäsittelyjen jälkeen tai lääkityksen aiheuttaman ihoärsytyksen lieventämiseen.

Color Care – virkistää värikäsiteltyjä hiuksia

Jasmiini ja santelipuu

Hellävarainen hoitotuotesarja värikäsitellyille hiuksille. Auringonkukansiemenuute estää värin ennenaikaisen haalistumisen. Samanaikaisesti Jasmiini ja Santelipuu palauttavat hiusten kosteustasapainon.

Argan öljyn sisältämät A- ja E-vitamiinit vahvistavat ja kosteuttavat hiuksia ja hiuspohjaa. Jasmiini öljy kosteuttaa ja tasapainottaa hiusten ja hiuspohjan toimintaa. Santelipuuöljyn tulehdusta vähentävät ominaisuudet rauhoittavat hiuspohjaa.

MuotoiluPalmarosa ja appelsiini

Luonnonlahja hiustenmuotoilulle.

Täydellinen tuotesarja hiusten muotoiluun ja viimeistelyyn. Tuotteiden avulla saat pitkäkestoisen ja luonnollisen lopputuloksen. Sarjan tuotteet sopivat kaikille hiustyypeille. Pito- ja kiiltokertoimien skaala on 1-10, jossa 10 on vahvin. Palmarosa ja appelsiini antaa tuotteille niiden herkullisen tuoksun.

Kaikki muotoilutuotteet sisältävät orgaanista Argan öljyä ja ovat parabenittomia.

Mitkään sarjan tuotteista ei sisällä sulfaatteja ja parabeneja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti