maanantai 14. toukokuuta 2012

Ihanat ripsipidennykset jo monen vuoden ammattitaidolla!


HeavenlyLashes Ripsipidennys/-tuuhennus - Helpotus Naisen elämään! 

Silmäsi ovat "luonnonkauniit" heti herätessäsi ja ihan ilman ripsiväriä.

Kauneushoitola HeavenlyNails®n ripsiteknikot ovat jo pitkään tehneet ripsiä ja ovat alamme rautaisia ammattilaisia. Tina on tehnyt ripsipidennyksiä jo vuodesta 2007 ja toimii myös kouluttajana. Samoihin aikoihin aloitettiin oman HeavenlyLashes-merkin maahantuonti. Kaisu on käynyt toisen merkin koulutuksen ja saanut perehdytyksen HeavenlyLashes-tuotteisiin ja toimii Kauneushoitola HeavenlyNails®:ssa osa-aikaisena ripsistylistina.

HeavenlyLashes-ripsienpidennys
Ripsipidennys tehdään yksittäisillä ripsikuiduilla, jotka liimataan yksitellen, ripsi kerrallaan, kiinni omaan ripseen. Ne istutetaan luonnonripsiin yksittäin siten, että ne näyttävät  ja tuntuvat oikeilta ripsiltäsi, mutta pidemmiltä, kaarevammilta ja halutessasi myös paksummilta. Ripsien materiaali on korkealaatuista, ei allergisoivaa, ripsikuitua. Jokainen ripsi on erittäin kevyt sekä kooltaan luonnollinen eli juuresta paksumpi ja kärjestä ohut.
HeavenlyNailsin tekemien ripsipidennyksien ja -tuuhennosten mukana saat kirjallisten kotihoito-ohjeiden lisäksi myös laadukkaan ripsiharjan.

Erilaiset ripset erilaisiin silmiin
Luonnolliset ripsesi vaikuttavat siihen, millainen ripsijatke ripsiisi kiinnitetään. Se takaa ripsiesi kaaren luonnollisuuden. Käytettävä pidennys valitaan useaa eri kokoa käyttäen, silmäsi muotoa mukaellen, juuri sinun tyyliisi ja tavoitteeseesi, toiveittesi mukaan joko tuomaan lisää tuuheutta, pituutta tai molempia tai jopa hieman dramatiikkaa paksummalla ripsikuidulla tai erivärisin tehosteripsin.

Kestoripsien asennus
Kestoripsien asennus erittäin rentouttava ja kivuton toimenpide. Suurin osa asiakkaista nukahtaa asennuksen aikana. Asennus vie aikaa 1-1,5 tuntia, riippuen ripsien määrästä. Keskimäärin ripsiä on 80kpl/silmä. HeavenlyLashes ripsistylistit asentavat ripsikuidun jokaiseen asiakkaan ripseen aina maksimimäärään asti. Tällöin silmäsi ovat erittäin näyttävät ja istutus on pitkäkestoinen.

Ripsipidennyksen kesto
HeavenlyLashes-ripsienpidennysmenetelmän salaisuus on erikoisliimassa. Ripsipidennyksessä käytettävä lima on erittäin tehokast ja pitävää, muta niin ohutta, ettei se erotu ripsityvestä. Liima kuivuu kahdessa sekunnissa ja sen kesto on 6-8 viikkoa. Ripset ovat luonnollisen näköiset ja -tuntuiset. Ripsikuitu siis putoaa pois silloin kun oman ripsesi elinkaari päättyy ja se irtoaa luonnollisesti vieden mukanaan ripsikuidun.

Ripsikuitu
Ripsikuidut ovat laadukasta synteettistä polyesterkuitua, joka näyttää ja tuntuu luonnolliselta ripseltä. Synteettinen materiaali säilyttää paremmin muotonsa eikä aiheuta iholle allergisia reaktioita samalla tavoin kuin luonnonmateriaalit. Ripsikuituja on useaa erilaista: luonnollinen J-kaari, kaarevampi B-kaari, permanentun ripsen oloinen C-kaari sekä afroripsiin kaikkein kaarevin, D-kaari.

Omien ripsiesi elinkaari
Ripsesi elinkaari on normaalisti 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle.

Huoltoväli
Suosittelen huoltoväliksi 3-5 viikkoa. Huollossa uusiin, kasvaneisiin ripsiin liimataan ripsijatkeet ja täytetään mahdollisesti irronneet kuidut. Huolellisella kotihoidolla ja säännöllisellä huollolla voit pidentää ripsijatkeittesi pysyvyyttä. Koska ripsienpidennykset liitetään omaan ripseesi kiinni, jatkeet tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä. Joka hetki on silmissäsi ripsiä eri kasvuvaiheissa, joten ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä ja sitä mukaa uusia ripsiä kasvaa tilalle, joihin jälleen uusi ripsijatke, huollon yhteydessä, lisätään.

Kotihoito
Kirjalliset ohjeet sekä laadukkaan ripsiharjan kotihoitoon saat ripsi-istutuksen yhteydessä studiosta. Meiltä löytyvät myös kotihoitotuotteet: ripsivärit, proteiinia sisältävät hoitoaineet sekä mikrokuitutikut.

Maahantuonti ja koulutus
HeavenlyNails® on tuonut maahan jo vuodesta 2007 lähtien, EU:n alueella hyväksytyt HeavenlyLashes-ripsienpidennystuotteet.
Valikoimiimme kuuluu eripituisia (7-15mm) ripsikuituja (J-, B-, C- ja D-kaari) sekä paksuudet luonnollisesta ripsikuidusta (0,10) aina ultra-paksuun kuituun (0,30) asti. Neljä erilaista liimaa, ultravahvasta aina herkälle silmälle tarkoitettuun liimaan sekä kirkasta Swarovski-kristallien kiinnittämiseen tarkoitettua erikoisliimaa.
Valikoimasta löytyy kristallien lisäksi, glitteri- ja värilliset ripset, primerit, puhdistusaineet, pinsetit sekä erilaiset HeavenlyLashes-ripsistylistin työskentelyä helpottavat välineet.

Kysy lisää koulutuksista Tinalta: 050-533 1193


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti