keskiviikko 11. maaliskuuta 2020

Mitä ihanaa voi vartalon iholle tehdä?

Vartaloa muokkaavat hoidot

Vartalon ihoa tasapainottava ja kiinteyttävä, luonnonmukainen vartalohoito - Nutritional

Tasapainottava vartalohoitoKiinteyttää, elastisoi ja kosteuttaa ihoa sekä antaa iholle antioksidanttisia tehoaineita. Tuoreet kurpitsan solut sekä tomaatti-, artisokka- sekä punajuuriuute toimivat tehokkaasti ja lempeästi.

Nesteitä poistava intensiivihoito selluliitille  - Refiner 

Selluliitin intensiivihoitoAntaa iholle happea ja mineraaleja sekä poistaa kehosta nesteitä ja tehostaa lipolyysiä. Poistaa nesteistä, alkavaa selluliittia ja appelsiini-ihoa. Sopii myös herkkäihoisille. Kudos kiinteytyy ja napakoituu. Selluliitti vähenee näkyvästi ja vartalon siluetti muokkautuu.

Muokkaava intensiivihoito tiiviille selluliitille  - Cellulite remodeller  

Kaksivaikutteinen selluliittihoitoIntensiivihoito tiiviille selluliitille, johon yhdistyvät paikalliset rasvakertymät. Lämpövaikutus stimuloi ihon mikroverenkiertoa, jolloin aktiiviaineet pääsevät imeytymään tehokkaasti ja lipolyysi tehostuu. Hoitoa ei suositella verisuoniongelmista tai kilpirauhasongelmista kärsiville eikä raskaana oleville.

Kiinteyttävä ja hoikentava levähoito vartalolle - Cellulite algae treatment 

Kiinteyttävä ja hoikentavaTehokas hoito, jossa yhdistetään levien ja muiden aktiiviaineiden vaikutus selluliitin hoitamiseen. Aineenvaihdunta ja lipolyysi tehostuvat, keho hoikistuu ja kiinteytyy ja kudos saa happea ja mineraaleja.

Kuona-aineita poistava ja hoikentava mutahoito vartalolle - Monticelli mud

Hoikentava mutahoitoPoistaa keholta kuona-aineita ja hoikentaa vartaloa sisältämiensä luonnon aktiiviaineiden, Monticellin lähdeveden ja eteeristen öljyjen ansiosta. Comfortsauna-laite tehostaa hoitoaineiden imeytymistä ja lisää hoidon tehokkuutta. Näkyvä kehon rasvakudoksen muokkautuminen sekä nesteiden ja kuona-aineiden poistuminen kehosta. Kehon jännitystilat helpottavat ja ihosta tulee kiinteä ja raikas.

Tasapainottava ja puhdistava vartalohoito - Detoxifying mud therapy 

Puhdistava mutahoitoTasapainottava ja puhdistava hoito, joka kiihdyttää kehon aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita ja hoikentaa. Iho kiinteytyy, pehmenee ja saa mineraaleja, minkä lisäksi verenkierto, aineenvaihdunta ja lymfakierto tehostuvat.

Kuona-aineita+nesteitä poistava käärehoito selluliittiin (sis. Imupainehieronta) - Body resource 

Kääreselluliittihoito Eteerisiin öljyihin sekä kuonan- ja nesteenpoistoon perustuva selluliittihoito. Turvotukset vähenevät ja lipolyysi tehostuu. Hoito voidaan tehdä kääreiden, pressoterapian ja/tai comfortsaunan kanssa asiakkaan tarpeiden mukaan. Iho uudistuu ja keho saa happea, minkä lisäksi nesteet poistuvat ja siluetti muotoutuu kauniimmin. Koko keholle jää miellyttävä hyvänolon tunne.

Body Strategist - Kotihoitotuotteet 


Hoikista, kiinteytä ja muokkaa vartaloa.
Vartalonhoitolinja hoitaa selluliittia, kiihdyttää rasvanpolttoa, häivyttää raskausarpia, parantaa nestekiertoa ja helpottaa kuumottavia ja raskaita jalkoja.
Selluliittituotteet auttavat polttamaan rasvaa ja poistamaan nestekertymiä ongelma-alueilla kuten jaloissa, pakaroissa ja vatsassa. Nämä tuotteet eivät sovi odottaville äideille.
Kiinteyttävät tuotteet lisäävät ihon joustavuutta ja sopivat myös odottaville äideille.Hoitomenut löydät nettisivuiltamme: https://www.heavenlynails.fi/vartalohoidot

ja hinnastomme: https://www.heavenlynails.fi/3

Terveisin
Tina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti