maanantai 26. maaliskuuta 2018

Kaksoispuhdistus tärkeänä osana ihonhoitoa

Ajattelin kirjoittaa muutaman sanan kaksoispuhdistuksesta ja sen tärkeydestä ihonhoidossa.


Kaksoispuhdistus juontaa juurensa Aasiasta. Se on erittäin hellävarainen tapa puhdistaa iho. Kuten nimikin jo kertoo, iho puhdistetaan kahdessa vaiheessa.


1. Ensimmäisen vaiheen puhdistus


Ensimmäisessä vaiheessa puhdistetaan kasvoilta sinne päivän mittaan kerääntynyt rasva, ilmansaasteet sekä meikki. Kasvot puhdistetaan öljymäisellä puhdistustuotteella, johon suosittelen esim. Ensimmäisen vaiheen puhdistukseen sopii myös emulsiomainen tuote, joka saa edellämainitut ulkoiset, ihon pinnalla olevat ja päivän mittaan sinne kertyneet liat liukenemaan puhdistustuotteeseen. Tämän ensimmäisen vaiheen tarkoitus on siis poistaa ihon pinnalle kertyneet rasva, meikki, ilmansaasteet sekä liat ja estää ihosi kuivumista. 


2. Toisen vaiheen puhdistus

Kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa puhdisteaan siis meikitön iho ja siihen jääneet vesiliukoiset epäpuhtaudet. Toisen vaiheen puhdistusaineiksi sopivat ns vaahtoavat tai voidemaiset puhdistustuotteet esim. 

ESSENTIAL FACE WASHESSENTIAL MICELLAR WATER
Voiko kaksoispuhdistuksessa käyttää ns. ihonpuhdistuksen apuvälineitä?

Kyllä voi. Kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa voi käyttää Konjac-sientä tai vaikkapa kasvoille tarkoitettua pehmeää mikrokuituliinaa tai vastaavaa, kasvojen pesuvaiheessa. Esim Konjac-sienen käyttö tehostaa puhdistusta entisestään, mutta on hellävarainen kasvojen iholle.

Konjac-sieniAamulla vai illalla?

Kaksoispuhdistusta suosittelen tehtäväksi iltaisin. Kun iholta on poistettu ensin kaikki rasvat, vahat, lika, meikki, ilmansaasteet eli kaikki öljyllä irtoava lika ja toisessa vaiheessa vesiliukoinen lika, iho on syväpuhdas ja valmis ottamaan kaikki irti hoitotuotteesta eli yövoiteesta /-öljystä.

Yötä kohti...

Yövoiteeksi ehdottomasti suosittelen Comfortzonen renight creamia ja mikäli pidät enemmän öljymäisestä tuotteesta Comfortzonen renight-sarjan öljyä

Renight cream


RENIGHT OIL


Kaikissa Kauneuskeskus HeavenlyNails®n kasvohoidoissa teemme alkupuhdistuksen kaksoispuhdistuksena.


Tervetuloa hemmotteluhoitoihin ja ostoksille!

Kuvaa klikkaamalla pääset suoraan online-ajanvaraukseemme


Lisätietoja käyttämästämme Comfortzone-sarjasta löydät nettisivuiltamme http://www.heavenlynails.fi tai https://www.comfortzone.it/en/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti