keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Rentouttava Jadekivihoito...

Jadekivihoito

Kokonaisvaltainen Jadekivihoito on vapauttava rentoutushoito.

Jadekivihoito pitää sisällään Tranquillity kasvohoidon sekä jadekivihieronnan kasvoille ja vartalolle.

Jadekiven terveysvaikutukset on tunnettu jo muinaisten egyptiläisten aikaan. Niitä on myös hyödyntäneet Pohjois-Amerikan intiaanit, brasilialaiset sekä intialaiset. Jadekiviä neuvotaan käytettäväksi hoitona munuais-, keuhko, sydän ja kurkkuongelmiin. Jadekivien sanotaan myös takaavan pitkän iän ja tuovan rikkautta omistajalleen.

Tranquillity-tuoteperheen aromaattiset öljyt vaikuttavat välittömästi verenkiertoa tehostavasti ja lihaksia rentouttavasti, sillä ne imeytyvät paremmin ja aktiiviainesosat toimivat tehokkaammin.

Aromaattisilla tuoksuilla on positiivinen vaikutus muistiin: öljyt palauttavat mieleen ylellisen hyvinvoinnin tunteen joka kerta kun tuoksutamme samaa öljysekoitusta uudelleen, niin SPA:ssa kuin kotonakin ja juuri tästä syystä tuotetarjonnastamme löytyy myös huonetuoksut ja tuoksukynttilät palauttamaan mieleesi ja kehoosi ihanan hoitotunnelman, jolloin mielesi palautuu rentouttavaan hoitokokemukseen. 

Tranquility-sarjan tuotteissa on ainutlaatuinen yhdistelmä palmarosan, ruusun, setripuun, appelsiininkukan eteerisiä öljyjä hienostuneessa jojobaöljypohjassa. Tuotteissa on hyödylisiä aromaattisia vaikutuksia ja ne rentouttavat syvästi kehoa ja mieltä.

Tranquillity Jade Kasvohoito


Tranquillity Jade kasvohoito on enemmän kuin vain kasvohoito. Jadekivihoito pitää sisällään Tranquillity-kasvohoidon ja jadekivihieronnan kasvoille.

Tervetuloa ihaniin, mieltä ja kehoa rentouttaviin hoitoihin!

Kauneuskeskus HeavenlyNails®
www.heavenlynails.fi
Ajanvaraus: 050-533 1193

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti