sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Ihanan täyteläiset huulet ilman pistoshoitoja!


Pulleutta huuliin ilman pistoshoitoja

Enää et tarvitse pistoksia saadaksesi itsellesi filmitähti-huulet!

Hoitolassa huulesi puhdistetaan ja niille sivellään hyaluronhapponestettä, joka imeytetään Blue light-valolaitteen avulla täysin kivuttomasti huulillesi. Blue light valo on luonnonvalon sinistä valotaajuutta eikä se sisällä uv-valoa. Itse hoito kestää kerrallaan 5-7 minuuttia ja se on täysin kivuton. Hoidon vaikutuksesta huulistasi tulee kosteammat, nuorekkaammat ja hyvinhoidetun näköiset.

Hyaluronhappo ja kollageenit ovat ihon avainkomponentteja. Hyaluronhappo voi sitoa itseensä yli 1000 kertaa oman painonsa verran vettä, mikä tekee siitä tehokkaan huulten kosteuttajan. Se edesauttaa solujen uudistumista ja toimii näin pitkäaikaisesti huulten kapenemista, vanhentumista sekä pystyjuonteiden syntymistä vastaan. Hyaluronhappo samalla  hoitaa huultesi ulkoisia vaurioita sekä estää huulten kuivumista, rohtumista ja halkeilua. Hoidolla on välittömät tulokset.

Hoito sopii erinomaisesti keväästä syksyyn, otettuna kerran kuukaudessa  hoitolassa sekä ylläpitämällä kosteuttavalla kotihoitotuotteella kotona, näin huulesi pysyvät kosteutettuina, koko kesän lämpöisen ajan yli.

Suosittelen hoitoja myös syksystä kevääseen, kaksi kertaa kuukaudessa hoitolassa sekä ylläpitävällä kosteuttavalla kotihoitotuotteella kotona, näin huulesi pysyvät rohtumattomina koko talven yli.

Hoitovaikutuksen ylläpitämiseksi, ensimmäisellä hoitokerralla suosittelemme hankittavaksi huuliin kosteutta sitovan ja verenkiertoa vilkastuttavan kotihoitotuotteen, jota voit käyttää päivittäin  2-3 kertaa.

Jos etsit selkeää pulleutta huuliisi, paras ja kestävin lopputulos saavutetaan laitehoidon ja kotihoitotuotteen yhdistelmällä,  sarjahoitona, hoito voidaan tehdä  2-3 kertaa viikossa 2-3 viikon ajan. Hoitoa ei kuitenkaan suositella valoallergiasta kärsiville asiakkaille. Hyaluronhapon käytöstä ei ole tiedossa mitään haitta- tai sivuvaikutuksia.

Nyt sinäkin tiedät filmitähtien kauniiden huulten salaisuuden! Your Lips will love it!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti