keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Huhtikuun tarjousten hoitomenujen sisältö

Hei,

Maailman terveyspäivä, jota vietetään 7.4 inspiroi Kauneushoitola HeavenlyNails®n huhtikuun kuukausitarjouksia.

Tarjoukset on suunniteltu kehosi hyvinvointiin. Kehoa puhdistavat hoidot AquaDetox sekä MeineBase-puhdistuskuuri sekä ihanat Wellness-hieronnat...
Avaan jokaista hoitokokonaisuutta erikseen:

Wellness-hieronnat 
Perustuvat klassiseen hierontaan, jossa vaihtelevat seuraavat hierontaliikkeet: sivelyote, hankausote, puserteluote, taputusote, täristysote sekä nipistysote. Wellness-hieronta on erittäin rentouttavaa. Hoitohuone on hämärä, väriterapialamppu valaisee tilan ja rentoutusmusiikki soi taustalla. Eteeristen öljyjen ihana tuoksu leijailee huoneessa. Mieli ja keho rentoutuu... Hoitoaika on itse valittavanasi 30-60 min välillä.

Sivelyotteen vaikutukset: rauhoittaa ja rentouttaa, lämmittää, edistää laskimoverenkiertoa sekä imunestekiertoa ja vähentää turvotusta. Tämä on hierontaotteista kevein.
Hankausotteen vaikutukset: rentouttaa, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä pehmittää ihoa ja lihasjännittymiä
Puserteluotteen vaikutukset: rentouttaa, edistää laskimoverenkiertoa ja imunestekiertoa, parantaa kudosten kimmoisuutta ja laukaisee lihasjännittymiä. Tämä on hierontaotteista voimakkain.
Taputusotteen vaikutukset: rentouttaa, elvyttää ja virkistää, laajentaa pintaverisuonia
Täristysotteen vaikutukset: rentouttaa, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Täristysote on syvälle vaikuttava hierontaote.
Nipistysotteen vaikutukset: vilkastuttaa pintaverenkiertoa sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa.
Jokainen wellness-hieronta tehdään ihanalla tuoksuvalla öljyllä tai voiteella - oman valintasi mukaan.

AQUA DETOX-puhdistushoito

Aqua Detox – Ionipuhdistus eli elektrolyysi, jossa elekrolyysijalkakylpylaitteen avulla voidaan miellyttävästi, turvallisesti ja tehokkaasti poistaa kehosta kuona-aineita ja palauttaa solujen tasapaino. Hoito kestää kerrallaan 30 min.

Alkupuhdistus
Aluksi, tehokkaan solujen tasapainon saavuttamiseksi, suositellaan vähintään 6 hoitokertaa ensimmäisen kuukauden aikana eli noin viiden (5) päivän välein. Alkupuhdistuksen jälkeen suositellaan ylläpitohoidoksi kerran kuukaudessa tapahtuvaa puhdistushoitoa.

Hoidon kulku
Jalkoja liotetaan vedessä n. 30 min. Laite muodostaa veteen kehon biosähköistä varausta vastaavan sähköenergiakentän. Ihmisen keho pystyy luomaan saman sähköpotentiaalikentän kun jalat laitetaan negatiivisesti ionisoituun veteen. Eli laitteen tuottama taajuus resonoi elimistösi läpi ja elvyttää kaikkia soluja. Se parantaa natrium-kalium-pumpun toimintaa, pitäen solukalvon jännitteen oikeana, lisäten energiaa ja tehostaen kehon myrkynpoistokykyä.
Negatiivisessa sähkövarauskentässä (ionipuhdistuksessa) solujen myrkyt poistuvat veteen, jaloissasi olevien, yli 2000 ihohuokosen kautta. Tämä mahdollistaa solujen tehokkaan toiminnan ja tasapainottaa sitä, vapauttaen veteen kehoosi kerääntyneitä myrkkyjä. Veden väri muuttuu, sillä kehostasi poistuvat myrkyt reagoivat erilaisiin vedessä oleviin ioneihin.

Toimintaperiaate
Ihmiskeho koostuu soluista ja solu taas solukalvosta, -limasta ja tumasta. Solukalvon tärkein tehtävä on huolehtia solun aineenvaihdunnasta. Solujen tehtävänä on imeä solukalvon läpi ravintoaineita ja poistaa jäteaineita (myrkkyjä ja epäpuhtauksia) eli mikä tahansa epätasapaino voi heikentää tätä toimintaa.
Kun solukalvon sähköpotentiaali eli jännite on 70 -90 millivolttia (terveellä ihmisellä), voi solu toimia normaalisti saaden ravintoaineita ja poistaen toksiineja. Kun kehon toiminta häiriytyy, solukalvon sähköpotentiaali muuttuu ja sen läpäisevyys joko heikkenee tai lisääntyy liiaksi, jolloin myrkkyjen poistuminen soluista hidastuu.
Stressaantuneen tai vaurioituneen solun negatiivinen jännite on vain 10 – 20 millivolttia. Ravintoaineiden imeytyminen on vähäistä ja toksiinijätteiden poisto on vähäistä.
Hoito ei koskaan ole samanlaista kaikille hoidettaville. Laite ei paranna sairauksia, mutta muutokset kehon toiminnassa vaikuttaa väillisesti mitä erilaisempien vaivoihin ja niiden oireisiin.

Sopiiko Aqua Detox-laite sinulle?
Hoito ei sovi sinulle, jolla on sydämen tahdistin tai muita magneettisia laitteita
- jolle on tehty sydän-, munuais- tai jokin muu elinsiirto
- jos olet raskaana tai imetät
- joka sairastat epilepsiaa
- jolla on jokin sydän- tai verisuonisairaus
- joka käytät immuunijärjestelmää hidastavia lääkkeitä
- jolla on kasvain tai muu vakava sairaus
Aqua Detox -hoito kiihdyttääepäpuhtauksien poistumista vitamiinien, mineraalien, ravintoaineiden tai lääkeiden vaikutusta.


Meine-Base - Kehon sisäinen puhdistus
Meine Base - Kehon sisäinen puhdistus - aloituspaketti:
Yrttijuoma 100g, Ravintorouhe 165g, Emäksinen mineraalisuola 750g


7x7 Yrttitee – Tasapainoitettu yrittisekoitus
7x7 yrttitee on ”solunpuhdistaja”, joka sisältää 49:ää yrttiä, siemeniä, mausteita, kasvinjuuria ja –kukintoja ja siten useita eri mineraaleja. Monet käytetyistä yrteistä ovat peräisin suoraan luonnosta. Tasapainoisen yrttikoostumuksensa ansiosta 7x7 yrttitee maistuu miellyttävältä ja edistää ruoansulatusta.

WurzelKraft Fruchtig – Ravintorouhe 
Hedelmäinen kasvipohjainen ravintorouhe on valmistettu hedelmistä, kukkasiitepölystä, yrteistä ja kasviksista. Ravintorouhe sisältää hedelmää (37%), kukkasiitepölyä (31%), kurpitsansiementä, makeaa mantelia, lupiinirouhetta, tattaria, hirssiä, auringonkukan siementä, saksanpähkinää, mausteita, yrttejä (1,1%), kasviksia (1%) sekä amaranttia.
WurzelKraft Fruchtig – Ravintorouhe sisältää tieteellisesti tutkittujen B1, B2, B6, C, E, ja K1 vitamiinien, biotiinin, niasiinin, foolihapon ja vaikuttavien aminohappojen lisäksi tärkeitä kivennäisaineita kuten K, Ca, Na, Mg, Fe, Zn, Se, Cr ja Si. 

MeineBase-mineraalisuola

MeineBasesta voit lukea lisää tästäEi kommentteja:

Lähetä kommentti