maanantai 7. syyskuuta 2009

Syksyn 2009 kynsilakkojen trendivärit


Syksy 2009 tuo kynsiin harmaaseen taitetun vaaleanpunaisen, veikeän petroolin, maitokahvin, hiekan, lilan ja ruskeaan taitetun punaisen.

MAC toistaa kynsilakkasävyissään murrettujen värien linjaa...

ESSIE vielä repäiseen reilulla pinkillä, joka on monissa sävyissä, sinnikkäästi pysynyt yhtenä Suomalaisten kestosuosikkiväreistä, sekä huikealla oranssilla.

Sinnikäästi myös sininen (sähkö ja royal) keikkuvat suosikkien kärjessä. Sähkönsinistä glitterilakkaa löytyy esim DEPEND:ltä. Dependin etuna on pieni pullo ja suht edullinen hinta.

Hauskaa, että kynsilakoillakin voi leikkiä. Monet muotibloggaajat pitävät juuri kynsilakkavärit ja -trendit ajan tasalla. Heidän sivuillaan on monia lakkauskokeiluita sekä koristeluita erilaisista kynsilakoista.

Yksi nuorten naisten suosikeista on NUBAR. Nubarin kynsilakat ovat erittäin laadukkaita ja nopeasti kuivuvia. Jokaiseen makuun löytyy varmasti oikeanlainen sävy tai glitteri.

Ammattilaisten suosikki on StarGazer, jonka laaja värivalikoima on huikaiseva. Neonväreistä hohtaviin metallisävyihin.

Kynsilakat seuraavat värimaailmaltaan syksyn vaatteiden trendivärejä, joissa toistuu myös petrooli, hiekka sekä maitokahvi... harmaaseen taitettua pinkkiä unohtamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti