keskiviikko 1. huhtikuuta 2020

Lämmin bambukeppihieronta rentouttaa
Lämmin Bambukeppihieronta

Bambu on erittäin ekologinen, ikivihreä kasvi, joka muistuttaa maissia ja sokeriruokoa. Sen maine muodostuu nöyrästä ja pehmeästä ulkoasusta ja kyvystä kasvaa vaativissakin olosuhteissa. Bambu symbolisoi voimaa, hedelmällisyyttä, nuoruutta, runsautta ja rauhaa.

Bambun hyödyt

Bambun pinta sisältää silicaa eli piioksidia. Piioksidi muodustaa bambun pintaan kristallimaisen matrixin, joka aktivoituu oikeanlaisissa olosuhteissa. Kristallimainen matrixi tuo esille kaksi erilaista ominaisuutta piezo- ja pyrosähkö. Piezosähkö aktivoittuu paineesta ja pyrosähkö lämmöstä. Nämä kaksi ominaisuutta tuottava, fyysisellä tasolla bambukeppien tuottavat ominaisuudet.

Fyysiset vaikutukset

Lihasjumien ja kivun väheneminen, kuona-aineiden poistumisen nopeutuminen, lihasten ja nivelten joustavuuden lisääntyminen, lymfakierron vilkastuminen, stressin helpottaminen, energian ja elinvoiman lisääntyminen. Voimakas, mutta pehmeä bambukeppi, sopeutuu täydellisesti kehon muotoihin, löytäen syvien lihasten kireydet.

Bambuhieronnan hoitavat vaikutukset

erilaisten hierontatekniikoiden käyttö ja lämpöiset bambukepit, rentouttavat kehon syvimpiä kerroksia ja edesauttavat kehon tasapainoa.
Keppien lämpö tunkeutuu lihasten syviin kerroksiin, vaikuttavat kehon sisäisiin energiavirtoihin ja tuovat esille kehon fysiologisia muutoksia, tasapainottamalla kehoa sekä mieltä. Kun bambukepit yhdistetään hierontaan, voimistetaan kosketuksen sekä erilaisten hierontatekniikoiden vaikutuksia.
Hoito on erittäin rentouttava ja stressiä poistava

Kontraindikaatiot

-       hieronnan normaalit kontraindikaatiot
-       verenpaine (korkea ja matala)
-       sydänsairaudet
-       tarttuvat taudit
-       tulehdustilat
-       leikkaus/loukkaantuminen
-       raskaus (ensimmäinen kolmannes)
-       syöpä
-       avoimet haavat ja tuoreet mustelmat


Hoitomenut löydät nettisivuiltamme: https://www.heavenlynails.fi/vartalohoidot

Terveisin
Tina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti