perjantai 3. huhtikuuta 2020

Käsisidottujen Yrttinyyttien taikaa...Yrttinyyttihieronta

Historiaa

Tuhansia vuosia sitten Aasiassa, huomattiin, että ihmisen aineenvaihdunta reagoi kaikkeen yli 40 asteen kuumuuteen.  Huomattiin, että lämpö kiinteyttää ihoa, stimuloi verenkiertoa ja rentouttaa erittäin tehokkaasti.
Antiikin ajoilta tiedetään jopa Hippokrateen käyttäneen kuumahoitoja kivun lievitykseen sekä aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen, Kreikkalainen ylimystö nautti mineraalipitoisista lämpimistä kylvyistä ja Turkkilaiset höyryävistä saunoista ja lempeistä, rentouttavista hieronnoista. Nyt nämä vanhat hoitomuodot ja –tavat ovat jälleen herätetty henkiin.

Yrttinyyttihieronta HeavenlyNails®ssa

Yrttinyyttihieronnalla on erittäin voimakas vaikutus kehon aineenvaihduntajärjestelmään. Yrttien tuoksut imeytyvät hengityksen kautta elimistöön ja hieronnassa käytettävät eteeriset voimakastehoiset, aromaattiset öljyt imeytyvät ihon kautta verenkiertoon.
Yrttinyyttihieronnan tekniikka perustuu lämpöfyysiseen reagointiin, jossa kuumahkolla, tuoksuvalla yrttinyytillä painellaan sekä hierotaan usealla eri hierontatekniikalla koko keho. Nyytin lämpö nousee yli 100 asteiseksi, mutta se ei aiheuta iholle palovammaa käytettävien hierontatekniikoiden tähden.
Hierontatekniikan avulla nyytti vain hipaisee kuumimmillaan ihoa eikä pysähdy iholle lainkaan. Yrttihieronnan edetessä nyytti kulkee iholla ja lopuksi jäähtyneellä nyytillä sekä käsin hieromalla, eri hierontatekniikoita käyttäen, rentoutetaan keho, jolloin saadaan yrttien ja eteerisen öljyn kautta kehoosi pitkäaikainen, laajakirjoinen vaikutus.
HeavenlyNails®n erittäin rentouttava yrttinyyttihieronta kestää n. 1,5 tuntia. Hieronnassa käytetään yrttinyyttien lisäksi eteerisiä öljyjä, jotka rentouttavalla, käsin tehtävällä ja pehmeitä venytyksiä käsittävällä hieronnalla, imeytetään ihoon.

Mistä Kauneuskeskuksen yrittinyytit tulevat?

Yrttinyytit ovat käsin sidottuja nyyttejä, jotka tulevat Thaimaasta. Yrtit kasvatetaan, kerätään ja sidotaan paikallisessa temppelissä, jossa paikallisia naisia pyritään työllistämään.

Ohjeita hoidon jälkeen

Hieronnalla ohjataan tehokkaasti nestekertymiä, joten olisi hyvä pyhittää päivä rentoutumiselle ja hyvälle ololle. Yrttinyyttihierontapäivänä ei suositella saunomista eikä aktiiviliikuntaa.Hoitomenut löydät nettisivuiltamme: https://www.heavenlynails.fi/vartalohoidot

Terveisin
Tina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti