maanantai 6. huhtikuuta 2020

Hot Stone on klassikkoHot Stone - Kuumakivihieronta

Kuumakivihoitoa on käytetty hoitomuotona Aasiassa jo tuhansia vuosia.  Viime vuosien aikana se on saavuttanut suurta suosiota myös maailmalla. Lämpimien kivien vaikutus on syvästi rentouttava ja niiden hoitava vaikutus yltää jopa muutaman senttimetrin syvyyteen, poistaen jännitystä lihaksesta hyvin tehokkaasti.
Luonnon muovaamat basalttikivet säilyttävät lämmön pitkään ja tasaisena. Basaltti on ominaisuuksiltaan paras vulkaaninen kivi Hot Stone-hierontaan, se on tiivis, sileä pinnaltaan ja sen lämmönvaraamiskyky on korkea. Lisäksi sen oikeanlaatuiset mineraalit edistävät verenkiertoa ja rentouttavat lihaksia.
Sileät basaltti-kivet sekä hoidettava kehon osa käsitellään öljyllä.  Öljy saa kivet liikkumaan helposti, luovuttaen tasaisesti lämpöä hierottavalle alueelle.

Kuumakivihieronta sopii erinomaisesti rentoutumiseen, mutta sillä on myös lukuisia muita hoitovaikutuksia:
  • vilkastuttaa verenkiertoa
  • tehostaa aineenvaihduntaa
  • poistaa kuona-aineita kehosta tehokkaammin
  • laukaisee stressiä ja lihasjännityksiä
  • laajentaa liikeratoja
Mikäli sinulla on sydän- ja/tai verisuonivaivoja, suonikohjuja, kosteasta lämmöstä paheneva ihosairaus, akuutti tulehdus, kuume tai flunssa, ei kuumakivihieronta sovi sinulle.  Diabeetikon ja raskaana olevan olisi hyvä tiedustella hoidon sopivuus lääkäriltä.Hoitomenut löydät nettisivuiltamme: https://www.heavenlynails.fi/vartalohoidot

Terveisin
Tina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti