maanantai 30. maaliskuuta 2020

Tiibettiläinen kulhohoito - Tibetan Sound Massage


Tibetan Sound Massage-hieronta – Kokonaisvaltainen Rentoutushoito

Tibetan Sound Massage-hieronta pohjautuu perinteiseen tiibetiläiseen lääketieteelliseen hierontaan, Ku Nye:een, joka on saanut alkunsa yli 3900 vuotta sitten. Tämä ylellisesti syväluotaava hoitomenetelmä lisää elinvoimaa, rauhoittamalla sekä psykofyysisiä jännitteitä että nivel- ja lihaskipuja, poistaa toksiineja kehosta, syvärentouttaa ja vähentää ahdistuneisuutta sekä aikaansaa syvän unen. Kulhojen äänivärähtely ylettyy sinne, mihin hoitoa antavan sormet eivät yletä. Ääni ei mene jännittyneestä lihaksesta heti läpi, vaan se resonoi kipukohdan ympärillä pehmeästi rentouttaen lihasta hellästi ja vähitellen.
Hoitoa suositellaan sekä naisille että miehille jokaisena vuodenaikana. Miellyttävä hoito joka on erityisen suositeltava kiireisinä ja stressaavina ajanjaksoina, jolloin ihminen on ylirasittunut kasaantuneen stressin takia, keho on jännittynyt, mieli on kireä, tai kun tiedossa on sosiaalisia tapahtumia, joissa tarvitaan erityisesti henkistä ja fyysistä läsnäoloa ja osallistumista. Tiibetiläisillä laulavilla kulhoilla tehtävän hoidon vaikutus kestää jopa 72 tuntia.
Kehoa ja mieltä rentouttava hoito kestää 75 minuuttia ja kaikkein parhaan tuloksen saavuttamiseksi sitä suositellaan kaksi kertaa kuukaudessa. Hoitoa voi vuorotella aromasoul-hoitomenetelmän kanssa. Raskaana olevalle asiakkaalle emme käytä eteerisiä öljyjä ja teemme hoidon käyttämällä kulhoja hoitopedillä, asiakaan lähellä, jolloin suoraa kosketusta vartaloon ei tule.


Hoitomenut löydät nettisivuiltamme: https://www.heavenlynails.fi/vartalohoidot

Terveisin
Tina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti