keskiviikko 25. maaliskuuta 2020

Jadekivillä tehty hieronta - Mitä??

Jadekivihoito


Kokonaisvaltainen Jadekivihoito on vapauttava rentoutushoito.
Jadekivihoito pitää sisällään Tranquillity kasvohoidon sekä jadekivihieronnan kasvoille ja vartalolle
Jadekiven terveysvaikutukset on tunnettu jo muinaisten egyptiläisten aikaan. Niitä on myös hyödyntäneet Pohjois-Amerikan intiaanit, brasilialaiset sekä intialaiset. Jadekiviä neuvotaan käytettäväksi hoitona munuais-, keuhko-, sydän- ja kurkkuongelmiin. Jadekivien sanotaan myös takaavan pitkän iän ja tuovan rikkautta omistajalleen.
Tranquillity-tuoteperheen aromaattiset öljyt vaikuttavat välittömästi verenkiertoa tehostavasti ja lihaksia rentouttavasti, sillä ne imeytyvät paremmin ja aktiiviainesosat toimivat tehokkaammin
Aromaattisilla tuoksuilla on positiivinen vaikutus muistiin: öljyt palauttavat mieleen yleisen hyvinvoinnin tunteen joka kerta kun tuoksutamme samaa öljysekoitusta uudelleen, niin SPA:ssa kuin kotonakin ja juuri tästä syystä tarjonnastamme löytyy myös huonetuoksut ja tuoksukynttilät palauttamaan mieleesi ihanan hoitotunnelman, jolloin mielesi palautuu rentouttavaan hoitokokemukseen.
Tranquillity-sarjan tuotteissa on ainutlaatuinen yhdistelmä palmarosan, ruusun, setripuun, appelsiininkukan eteerisiä öljyjä hienostuneessa jojobaöljypohjassa. Tuotteissa on hyödyllisiä aromaattisia vaikutuksia ja ne rentouttavat syvästi kehoa ja mieltä.


Hoitomenut löydät nettisivuiltamme: https://www.heavenlynails.fi/vartalohoidot

Terveisin
Tina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti