maanantai 9. maaliskuuta 2020

Iho on ihmisen suurin elin...

Iho on ihmisen suurin elin

Iho on elimistön uloin ja suurin elin, jonka kerroksia ovat orvaskesiverinahka ja ihonalaiskerros. Ihon kokonaispinta-ala aikuisella on 1,5–2,0 m², paksuus ilman ihonalaiskudosta 1–4 mm ja paino noin 5 % koko kehon massasta.
Lähde: iholla.fi (Kuvaa klikkaamalla, pääset iholla.fi-sivustolle lukemaan lisää ihosta. Tämä kuva on lainattu heidän sivuiltaan ja johtaa heidän sivuilleen).
Vartalon hoito ei ole vain pelkän ihon ulkonäön hoitamista, vaan vartalon hoitaminen kuuluu suurena osana kokonaisvaltaiseen kauneuteen ja hyvinvointiin.
Vartalon iho peitetään vaattelilla eikä sen hoitamiseen kiinnitetä läheskään aina sen ansaitsemaa huomiota. Siitä huolimatta vartalon ihon kunto tuntuu ulkoisessa olemuksessa sekä hyvinvoinnissamme. Vartalon alueella voi olla häiritsevää karvoitusta, kosmeettista selluliittia tai iho voi olla hyvin kuiva. Vartalohoidolla voimme kuitenkin ehkäistä, hoitaa muutoksia sekä tukea ihon ja kehon hyvinvointia, oikeanlaisen ruokavalion lisäksi.
Vartalon ihoa on hoidettavana lähes kahden neliömetrin verran eli monin verroin enemmän kuin esim kasvojen, käsien tai jalkojen alueella.

HeavenlyNails®n vartalohoidot

on suunniteltu kehon sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiin, jotta hoidot olisivat kiireettömiä ja kokonaisvaltaisesti rentouttavia. Vartalohoidoissa voidaan pureutua ongelma-alueisiin esim. selluliitin poistoon, vartalon kiinteyttämiseen (Body Strategist) tai tehdä aineenvaihduntaa ja lymfanestekiertoa tehostavia hoitoja (presso/lymfasukka) sekä erilaisia kuorintoja ja hierontoja.Hoitomenut löydät nettisivuiltamme: https://www.heavenlynails.fi/vartalohoidot

Terveisin
Tina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti