maanantai 23. maaliskuuta 2020

Aromasoul Elements Massage

Aromasoul Elements Massage


on koko vartalon hieronta, jossa eteeriset öljyt rentouttavat ja hoitavat sekä kehoa että mieltä. Hieronta vie sinut matkalle neljän eri maailman halki. Tämä aromaterapeuttinen hoito, Aromasoul Elements on hieronta, jossa asiakas valitsee itse käytettävän tuoksun sekoitettavaksi hierontaöljyyn. Kasvoille teemme ennen hoitoa peruspuhdistuksen.
Aromasoul elements vie matkalle neljän erilaisen maailman halki. Eksoottiset itämaiset kulttuurit, Välimeren eloisa ja lämmin monimuotoisuus, Intian monivärinen maailma ja elämänfilosofia sekä muinaisen aavikkoheimon, Berberien, kiehtova maailma tarjoavat täydellisen aistikokemuksen ja matkan omien vahvuuksien, uusien löytöjen ja elinvoiman läpi. Hoito sopii erittäin hyvin myös miehille.
Kaukaisten maiden tuoksut ja maut ovat kuin kutsuhuuto aistinautintorikkaalle luonnolle sekä tuhatvuotisille kulttuureille, jotka ovat tehneet kauneudenhoidosta taidetta. Muinaiset hierontatekniikat palaavat elämään ainutlaatuisessa aromaattisessa hieronnassa. Aromaattiset tuoksut ja hieronnan jälkeen tarjoiltava yrttitee tekevät jokaisesta hetkestä unohtumattoman aistimatkan. 

Oriental

Hieronta, joka on saanut inspiraationsa tuina-hieronnasta, kiinalaiseen lääketieteeseen pohjaavasta hoidosta. Tämä hoito tasapainottaa meridiaanien energiavirtoja, sillä siinä stimuloidaan akupisteitä. Verenkierto tehostuu, lihakset rentoutuvat ja psykofyysinen tasapaino saavutetaan.

Mediterranean

Tämä hierontatekniikka perustuu veden voimaan ja hellävaraisuuteen. Se saa inspiraationsa välimeren kulttuurien lämmöstä ja eloisuudesta. Hoitajan kädet liikkuvat asiakkaan iholla aaltojen tavoin ja poistavat keholta nesteitä ja turvotusta. Hoito antaa kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen ja kiinteyttää.

Indian

Hoito pohjautuu ayurvedan ikiaikaiseen perimätietoon. Hieronta yhdistää kehon, mielen ja sielun ja vie ne miellyttävälle aistimatkalle. Henkinen ja fyysinen olemus löytävät tasapainon ja rentoutuksen.

Arabian

Hoito on saanut inspiraationsa intensiivisestä ja hellästä autiomaarunoudesta. Hieronnassa kunnioitetaan berbeerien ja tuareg-heimon perintöjä. Hoito rentouttaa, helpottaa henkistä väsymystä ja stressaantunutta mieltä.

Hoitomenut löydät nettisivuiltamme: https://www.heavenlynails.fi/vartalohoidot

Terveisin
Tina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti