torstai 28. toukokuuta 2015

Esittelyssä Comfortzone-perheen Everyday-tuotesarja..

EVERYDAY-puhdistavat ja tasapainoittavat puhdistustuotteet, jokapäiväiseen käyttöön...

jokainen päivä on erityinen. ihosi hyväksi!
Sisältämiensä arvostettujen luonnon raaka-aineiden ansiosta, jotka puhdistavat hellävaraisesti samalla elvyttäen kasvojen, kaulan, silmien ja huulten ihoa, tämä monivaikutteinen menetelmä tekee rutiininomaisesta ihon puhdistuksesta mielihyvää tuottavan ja suojaavan rituaalin. 
Tuotesarja on suunnattu käytettäväksi illan puhdistushetkeen, ennen meikin ja ilmansaastejäämien poistamista iholta. Tuotteet on kehitelty käytettäväksi myös aamuisin, jolloin ne stimuloivat solutasolla tapahtuvaa perusteellista energisoivaa ja antioksidanttista vaikutusta, joka on välttämätön ihon valmistamisessa uuteen päivään. Lopputuloksena on huomattavasti kiinteämpi, pehmeämpi ja kirkassävyisempi iho.

EVERYDAY CLEANSING MILK


kermainen, pehmittävä ja silottava

Kermainen, elvyttävä puhdistusmaito jokapäiväiseen käyttöön kaikille ihotyypeille. Poistaa meikin ja lian tasapainottaen ja tuoden takaisin ihon luonnollisen kirkkaan sävyn. Kermainen koostumus on hienovaraisesti hajustettu valkoisilla kukilla, aktiiviaineiden pääosassa ovat antioksidantit ja elvyttävä vaikutus, joten iho pysyy terveenä ja tasapainoisena päivästä toiseen.

SISÄLTÄÄ: elvyttävä vaikutus oxy™ suojaava vaikutus beetaglukaani

SUOSITELLAAN:
 Jokapäiväiseen käyttöön kaikille ihotyypeille. Poista meikki illalla ja saasteiden jäämät aamulla virkistävän vaikutuksen aikaansaamiseksi.

KÄYTTÖ:
 Levitä maito kuivalle iholle pyörittävin liikkein. Poista vedellä tai vanulapuilla.

200 ml 6.76 fl.oz.

KUINKA SE TOIMII: KASVIPERÄINEN SKVALAANI, MANTELIÖLJY, KARITEVOI luovat sopivan suojaavan, öljypohjaisen ja tehokkaan, mutta hellävaraisen meikinpoiston, joka poistaa saasteiden ja lian jäämät. BEETAGLUKAANI hiivasta uutettu voimakas biologinen vaikuttava aine stimuloi ihon suojausjärjestelmää, jättäen ihon kestävämmäksi vapaita radikaaleja vastaan. OXY™ parantaa kudoksen hapenottokykyä, uutettu hiivasta. Kasvattaa solujen uudelleenhapetusta ja saa aikaan tehokkaan elvyttävän vaikutuksen.

EVERYDAY REVITALIZING TONIC




kosteuttava, pehmittävä kasvovesi

Virkistävä liuos ilman alkoholia, ihanteellinen täydentämään ihonpuhdistusta, uudelleenrakentaa ja elvyttää kudosten kosteustaspainoa. Ihanteellinen päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille, jättäen ihon välittömästi säteilevän näköiseksi. Hellävarainen liuos, hienovaraisesti hajustettu virkistävillä valkoisilla kukilla. Kosteuttaa, stimuloi ja herättää ihon suojaavia sekä elinvoimaa lisääviä toimintoja.

KUINKA SE TOIMII: BEETAGLUKAANI hiivasta uutettu voimakas biologinen vaikuttava aine stimuloi ihon suojausjärjestelmää, jättäen ihon kestävämmäksi vapaita radikaaleja vastaan. OXY™ parantaa kudoksen hapenottokykyä, uutettu hiivasta. Kasvattaa solujen uudelleenhapetusta ja saa aikaan tehokkaan, elvyttävän vaikutuksen. PANTENOLI tai PROVITAMIINI B5 pehmittää ihoa jättäen sen miellyttävän kosteutetuksi. ATOMISOITU MERIVESI sisältää paljon mineraalisuoloja, auttaa elvyttämään kudosta antaen kasvoille elinvoimaisuutta ja uutta loistoa.

SUOSITELLAAN: Jokapäiväiseen käyttöön kaikille ihotyypeille. Suositellaan sekä kuumiin että lämpimiin ilmastoihin.

KÄYTTÖ: Levitä aamuin ja illoin puhdistetulle iholle vanulapuilla.

200 ml 6.76 fl.oz.

SISÄLTÄÄ: elvyttävä vaikutus oxy™ suojaava vaikutus beetaglukaani


EVERYDAY MAKE-UP REMOVER


pehmittävä silmämeikinpoistoaine

Tehokas mutta hellävarainen kaksifaasinen liuos meikin poistoon ripsistä, herkältä silmänympärysalueelta sekä huulista. Hajusteeton kaksifaasinen tuote. Puhdistaa tehokkaasti meikin ripsistä ja luomilta ilman voimakkaita puhdistajia ja ilman hankaamista.

SISÄLTÄÄ: elvyttävä vaikutus mineraalisuolat suojaava vaikutus alfa-bisabolol


KUINKA SE TOIMII: ÖLJYOSA läpinäkyvä, sisältää paljon kasviöljyjä sekä alfabisabolol-uutetta, mahdollistaa tehokkaan meikinpuhdistuksen pehmittävillä ja suojaavilla ominaisuuksilla. VESIOSA värillinen, sisältää paljon pantenolia ja mineraalisuoloja, toteuttaa kosteuttavan vaikutuksen, joka mahdollistaa olennaiset osat täydelliseen ihon tasapainoon.

SUOSITELLAAN: Hyväksi kaikille silmille, myös piilolinssien käyttäjille

KÄYTTÖ: Pyyhi silmämeikinpoistoaineeseen kostutettujen vanulappujen avulla hellävaraisesti ripset, luomet sekä huulet, jos tarpeellista

125 ml 4.23 fl.oz.


tiistai 5. toukokuuta 2015

Toukokuussa Puistorin Avajaistarjoukset

Kaikki SPA kasvo- ja vartalohoitomme -25%


Täyteainehoitoja tekevä erikoissairaanhoitaja on paikalla 7.5 klo 11 sekä 21.5 klo 17-> sekä tarvittaessa myös sopimuksen mukaan

Muistathan, että Kauneuskeskus palvelee myös miehiä!


Hemmottele äitiäisi/vaimoasi ÄITIENPÄIVÄN LAHJAKORTILLA



Tarjoukset on voimassa 31.05.2015 asti