keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Kauneuskeskus Day Spa HeavenlyNails® muuttaa...

Viimeisiä päiviä vietetään Hatuntekijänkujalla...

Uusi osoitteemme on viikosta 19 lähtien: Puistolantori 1, 00760 Helsinki... Ajanvarausnumeromme, 050-533 1193, pysyy samana kuten nettiajanvarauksemmekin... http://www.heavenlynails.fi

Muutto pääosin tapahtuu vapun pyhien sekä viikonlopun aikana.

Tiistaina 5.5.2015 olemme suljettuna sähkötöiden takia ja normaalisti olemme taas auki 6.5.2015.

Keskiviikkona 29.4 palvelemme 15-21, ja nyt viimeistään kannattaa tulla ostoksille!

Myyntipöydät 5e, 10e ja 15e sisältävät koruja, shamppoita, kuivashamppoita, hiuslakkoja, hiusten hoitotuotteita sekä -muotoilutuotteita, huonetuoksuja, kynsilakkoja, Jane Iredale meikkejä, voiteita, itsestäänruskettavia suihkeita, -vartalovoiteita, meikkilaukkuja, ihonhoitotuotteita, sivellinsarjoja ja paljon paljon muuta ihanaa...

Viimeiset Tina's korusetit myydään 20e hintaan (norm 45-60e). Jos et tarvitse itsellesi, kannattaa ostaa ystävättärelle/vaimolle lahjaksi.

Olet sydämellisesti tervetullut ostoksille!














torstai 23. huhtikuuta 2015

MeNaiset testasi MoroccanTanin...

MoroccanTan 

MeNaisten toimittaja kävi testaamassa Moroccan Tanin Kauneuskeskus Day Spa HeavenlyNails:ssa...

Jutun pääset lukemaan tästä:


Moroccan Tan - Suihkurusketus...

Suihkurusketus - Air Tanning

on tehokas ja turvallinen tapa ruskettua

Suihkurusketus on kosmeettinen tuote, joka antaa iholle rusketuksen ilman auringon UV-säteilyä. Se värjää ihon orvaskeden uloimman kerroksen, sarveiskerroksen ja perustuu kemialliseen reaktioon. Aineiden reagoidessa ihon aminohappojen ja proteiinien kanssa, tuloksena on kaunis, ruskettuneen näköinen iho.
Suihkurusketuksessa vaikuttavana aineena on DHA (dihydroksiasetoni), jota saadaan kasviksista, esim. sokerijuurikkaasta ja sokeriruo´osta. DHA ei sisällä mitään mahdollisesti haitallisia kemikaaleja. DHA:ta on käytetty kosmeettisena raaka-aineena yli kolmenkymmenen vuoden ajan ilman, että haittavaikutuksia olisi ilmennyt. Aine ei sisällä alkoholia, joten se ei kuivata ihoa. 

Moroccan Tan

Moroccan Tan on alkuperäinen Argan öljyllä rikastettu rusketussarja Australiasta! 
Moroccan Tan tuotteissa yhdistyy Argan öljyn ihoa hoitavat ja syväkosteuttavat ominaisuudet. Sen ainutlaatuinen triplavaikutteinen rusketusaineiden, ihoa kiinteyttävien ja kosteuden ihoon lukitsevien yhdisteiden ansiosta saat täydellisen ja luonnollisen sävyn joka kestää. 
tripla_morrocan_tan.jpg
Argan öljyllä ja E vitamiinilla rikastettu Moroccan Tan auttaa kosteuttamaan ja pitämään ihon pehmeänä, samalla antaen kauniin rusketuksen jättäen ihon silkinpehmeäksi. Argan öljyn syväkosteuttavat vaikutukset auttavat virheettömän ja tasaisen rusketuksen säilymistä iholla pitkään.Tuotesarja sopii kaikille ihotyypeille, lisäksi vain 1 tai 4 tunnin vaikutusaika (tuotteesta riippuen) ja rusketusaineiden nopea kuivamisaika nostavat tämän sarjan alansa ykköseksi! Suihkurusketusnesteet eivät sisällä alkoholia, sulfaatteja, PEG:tä (polyethylene glycol) tai parabeeneja.
Suihkurusketuksen jälkeen iho ei jää tahmeaksi tai öljyisen tuntuiseksi, vaan kuivahtaa nopeasti samalla kosteuttaen ihoa.
MOROCCANBLENDTM TECHNOLOGY
Puhdas Argan öljy yhdessä vitamiinien kanssa, sisältää vahvoja antioksidantteja, joita käytetään mm. hiusten hoitotuotteissa terveen ja silkinpehmeän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Samaa filosofiaa sovellettiin myös kun kehitettiin tämä upea pitkäkestoinen suihkurusketus. Moroccan Tan suihkurusketus antaa ihollesi luksushoitoa, luonnollinen Argan öljy palauttaa ihoosi kosteuden, tehden siitä entistäkin kauniimman.
DERMALLOCKTM
Luonnollinen DermalLockTM teknologia jättää ihon pinnalle ns. suojamuurin, jonka ansiosta hoitavilla aineyhdisteillä on pidempään aikaa helliä ja kosteuttaa ihoa.
MOISTURE LOCK
Argan öljyllä, e vitamiinilla ja aloe veralla rikastettu Moroccan Tan auttaa ihoa pysymään pehmeänä ja kosteutettuna. Tuote lukitsee kosteuden ihoon niin että se suorastaa hehkuu terveyttä.
FT100 (Firming and Toning Tecnology)
Ihoa kiinteyttävä ja virkistävä yhdistelmä. Se sisältää kofeiinia, vitamiineja ja happimolekyylejä, jotka kiinteyttävät ihoa ja vähentävät uurteita, tehden ihosta nuoremman näköisen samalla kun tasapainottavat ihon kosteutta.  

Kenelle suihkurusketus sopii?

Suihkurusketus sopii kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille, sekä niille jotka eivät rusketu tai halua oleilla auringossa. Hyvin vaalealle iholle voidaan loihtia luonnollinen, päivettynyt ilme ja tummallekin iholle löytyy sopiva päivettynyt sävy.
Rusketus kestää iholla viikosta kahteen, riippuen kotihoidosta. Parhaan rusketustuloksen saavuttamiseksi suosittelemme, että ensimmäisellä viikolla asiakas ottaa kaksi suihkurusketusta. Sävyn ylläpitämiseksi suositellaan rusketushoitoa, n. kerran viikossa.

Mitä suihkurusketuksessa tapahtuu?

Suihkurusketus on menetelmä, jossa erittäin hienojakoisella sumutinmenetelmällä levitetään itseruskettavaa ainetta kasvoille/säärille/koko vartalolle. Suihkutus tehdään vain tähän tarkoitukseen valmistetulla laitteella ja jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti räätälöiden.

Mitä ennen suihkurusketusta?

Poista ihokarvat pari päivää aikaisemmin, jotta ihohuokosillasi on aikaa rauhoittua ja sulkeutua, ettei väriaine keräydy ihohuokosiisi. Käy teetättämässä ihotesti 24 tuntia ennen käsittelyä. Kuori ja kosteuta ihosi hyvin, vuorokautta ennen rusketushoitoa (muista kyynärpäät, nilkat ja polvet tai muut vartalossasi olevat, erityisen kuivat kohdat), mutta vältä öljyä sisältäviä kuorinta- tai kosteusvoiteita.

Ihon tulisi olla puhdas ennen käsittelyä (meikit, deodorantti, hajusteet, voiteet tai vastaavat on hyvä pestä pois ennen käsittelyä, jotta lopputulos on mahdollisimman tasainen)
Varaa mukaasi vanhat bikinit tai alusvaatteet, vaihtoehtoisesti saat meiltä kertakäyttöstringit rusketuksen ajaksi.
Ota mukaan löysät, tummat vaatteet, välttääksesi mahdollisia tahroja vaatteissasi sekä vaatteiden hankaumajälkiä rusketuksessasi.

Mitä suihkurusketuksen jälkeen?

Anna ihosi kuivua ennen pukeutumista. Valitse löysät, tummat vaatteet, välttääksesi mahdollisia tahroja vaatteissasi sekä vaatteiden hankaumajälkiä rusketuksessasi. Pese värjäytyneet vaatteet mahdollisimman nopeasti. Vältä uintia, suihkua tai runsasta hikoilua rusketushoidon jälkeen, aikana (2-4h) jolloin väri vielä kehittyy. Ohjausväri lähtee pois ensimmäisessä suihkussa käsittelyn jälkeen. Taputtele, älä hankaa, suihkun jälkeen ihosi kuivaksi, jotta rusketuksesi säilyy tasaisena kauemmin. Kosteuta ihoasi säännöllisesti aamuin ja illoin rusketuksen ylläpitämiseksi. Ylläpidä rusketustasi päivettävällä vartalovoiteella. Ei sisällä UV-suojaa, joten suojaa ihosi auringon UV-säteiltä.

Kotihoitotuotteet

Kotihoitotuotteet suihkurusketuksen ylläpitoon saat hoitolastamme.


Ajanvaraukset 24/7 nettiajanvarauksemme kautta klikkaamalla allaolevaa kuvaa... tai puhelimitse 050-533 1193 (arkisin klo 10-18) Hoitojen aikana emme pääse vastaamaan puhelimeen.
 






sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Volyymiripset saat Kauneuskeskuksesta...

Volyymiripset... Kevyet ja ihanat!

Volyymiripset mahdollistavat näyttävät, mutta luonnolliset ripset. Volyymiripset mahdollistavat tuuheat ja runsaat ripset niillekin henkilöille, joilla omat ripset ovat lyhyet ja harvat. Volyymiripsillä on mahdollista tehdä 3D-6D ripset eli niillä saadaan moninkertainen määrä ripsiä perinteiseen ripsien pidennykseen verrattuna, Volyymiripsikuidut ovat hyvin ohuita ja keveitä synteettisiä kuituja, joita voidaan kiinnittää yksittäisiin luonnon ripsiin aivan kuten perinteinenkin pidennys, mutta yhden kuidun sijaan niitä kiinnitetään pieni viuhka (2-6 kpl) jokaiseen ripseen, riippuen luonnollisen ripsen vahvuudesta.

Volyymiripset eivät ole ripsitupsuja, vaan ne on valmistettu niin, että jokainen ripsikuitu on irrallinen. Luonnonripseen kiinnitettävä viuhka muodostetaan vasta, kun ripsistylisti poimii ja asettelee ripset luonnonripsiin. Volyymiripsistä saadaan muotoiltua kaunis, luonnollinen ripsikaari aivan kuin klassisessa ripsienpidennyksessä, mutta se on tuuheampi ja kevyemmän oloinen, koska kuitu on jopa 7 kertaa kevyempi ja ohuempi kuin klassiessa ripsipidennyksessä käytetty kuitu. Myös Glamour-ripset on mahdolliset toteuttaa 6D-tekniikalla.


 


Tässä on asiakkaalle tehty harvoihin ja erittäin lyhyisiin ripsiin ripsipidennys volyymitekniikalla. Huoltoväli hänellä 4-5vkoa, josta vietettiin 2vkoa kosteassa ja kuumassa ilmanalassa. Käytetty pituus 7, 8 ja 9mm ja kuidun paksuus 0,05. 3-6D-tekniikalla...


Kauneuskeskus Day Spa HeavenlyNails®
Hatuntekijänkuja 7-9 C
00750 Helsinki
Puh: 050-533 1193 (klo 10-18)
www.heavenlynails.fi





Kulmakarvojen stailaus ja tuuhennos nyt Kauneuskeskuksessa!

Kulmakarvojen stailaus ja tuuhennokset

Kulmakarvojen stailaus sopii kaikille iästä, sukupuolesta tai kasvojen muodosta riippumatta. Kulmakarvat on mahdollista stailata ja tuuheuttaa samankaltaisella karvatekniikalla kuin ripsipidennyksetkin.
Tuuhennoksessa kulmat satilataan/suunnitellaan ja muotoillaan asiakkaan kasvoille räätälöidysti. Sinun ei enää tarvitse kärsiä harvoista tai eriparia olevista kulmista. Uusi tekniikka mahdollistaa yksittäisten kulmakarvakuitujen kiinnittämisen jo olemassa oleviin kulmakarvoihin sekä iholle, joten näin saadaan luotua, juuri sinulle ja tyyliisi sopivat, täydelliset kulmakarvat.
Kulmakarvojen tuuhennoksessa kiinnitetään synteettinen kuitu omiin kulmakarvoihisi värittömällä liimalla, jolloin niihin saadaan muotoiltua toivottu muoto, tuuheus ja pituus. Kulmien tuuhennus sopii jokaiselle, joka on tyytymätön esim ohuisiin, harvoihin tai laikukkaisiin kulmakarvoihinsa ja haluaa parantaa kasvojensa ulkonäköä.
Liimaus pysyy, oikein hoidettuna n. 2 viikkoa (iholle kiinnitettynä joitain päiviä, riippuen ihotyypistä).
Palveluun kuuluu: kulmien muodon suunnittelu, muotoilu ja tuuhennus. 
Hinta riippuu käytettävästä ajasta sekä halutusta tuloksesta.

Ohessa Iltalehden artikkeli kulmakarvojen stailauksesta ja tuuhennoksesta...

Mitä on kulmakarvojen stailaus ja tuuhennos?


Kauneuskeskus Day Spa HeavenlyNails®
Hatuntekijänkuja 7-9 C
00750 Helsinki
Puh: 050-533 1193 (klo 10-18)
www.heavenlynails.fi