sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Volyymiripset saat Kauneuskeskuksesta...

Volyymiripset... Kevyet ja ihanat!

Volyymiripset mahdollistavat näyttävät, mutta luonnolliset ripset. Volyymiripset mahdollistavat tuuheat ja runsaat ripset niillekin henkilöille, joilla omat ripset ovat lyhyet ja harvat. Volyymiripsillä on mahdollista tehdä 3D-6D ripset eli niillä saadaan moninkertainen määrä ripsiä perinteiseen ripsien pidennykseen verrattuna, Volyymiripsikuidut ovat hyvin ohuita ja keveitä synteettisiä kuituja, joita voidaan kiinnittää yksittäisiin luonnon ripsiin aivan kuten perinteinenkin pidennys, mutta yhden kuidun sijaan niitä kiinnitetään pieni viuhka (2-6 kpl) jokaiseen ripseen, riippuen luonnollisen ripsen vahvuudesta.

Volyymiripset eivät ole ripsitupsuja, vaan ne on valmistettu niin, että jokainen ripsikuitu on irrallinen. Luonnonripseen kiinnitettävä viuhka muodostetaan vasta, kun ripsistylisti poimii ja asettelee ripset luonnonripsiin. Volyymiripsistä saadaan muotoiltua kaunis, luonnollinen ripsikaari aivan kuin klassisessa ripsienpidennyksessä, mutta se on tuuheampi ja kevyemmän oloinen, koska kuitu on jopa 7 kertaa kevyempi ja ohuempi kuin klassiessa ripsipidennyksessä käytetty kuitu. Myös Glamour-ripset on mahdolliset toteuttaa 6D-tekniikalla.


 


Tässä on asiakkaalle tehty harvoihin ja erittäin lyhyisiin ripsiin ripsipidennys volyymitekniikalla. Huoltoväli hänellä 4-5vkoa, josta vietettiin 2vkoa kosteassa ja kuumassa ilmanalassa. Käytetty pituus 7, 8 ja 9mm ja kuidun paksuus 0,05. 3-6D-tekniikalla...


Kauneuskeskus Day Spa HeavenlyNails®
Hatuntekijänkuja 7-9 C
00750 Helsinki
Puh: 050-533 1193 (klo 10-18)
www.heavenlynails.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti