tiistai 18. marraskuuta 2014

Esittelyssä Jalokivihoito





Kokonaisvaltainen Jalokivihoito on kehoa kokonaisvaltaisesti tasapainottava rentoutushoito.

Jalokivihoito pitää sisällään Tranquillity kasvohoidon sekä äänirautahoidon.

Jalokivien vaikutukset:
Kivien hoitavat vaikutukset syntyvät kivessä olevista mineraaleista, niiden kiderakenteista, kiven muodoista sekä pinnan kuvioista ja väreistä. Kaikki värit ovat valon eri värähtelytaajuuksia, joilla on omat hoitavat vaikutukset. Kivien hoitavat ominaisuudet syntyvät näiden yhteisvaikutuksesta.

Kun kiveä käytetään, tapahtuu lievä sähkömagneettinen reaktio (pietsosähköilmiö), jonka herkästi aistiva ihminen kokee miedosti värähtelevänä, pistelevänä, lämmittävänä tai viileänä kokemuksena kehollaan. Värähtely voi ilmetä myös tunnetilana tai esim. mielikuvana.

Äänirautojen vaikutukset: 
Kehosi koostumus on 75%sti vettä. Äänirautojen teho perustuu äänen resonointiin. Äänen värähtely vaikuttaa ja kulkee kehossasi olevan veden välittämänä. 
Vesi on vahva välittäjäaine, kuin heittäisit kiven järveen ja katselisit sen aikaansaamia renkaita, jotka jatkuvat vastarannalle asti, palautuen sieltä takaisin yhä uudelleen, kunnes värähtely lopulta päättyy. Samoin kehosi jatkaa hienoista värähtelyä vielä hoidon loputtuakin. Hoito on kaunis kokemus, kuin musiikin soittamista ja äänen kokemista, niin hoitajalle kuin hoidettavallekin.

Tuoksumaailman vaikutukset:

Tranquillity-tuoteperheen aromaattiset öljyt vaikuttavat välittömästi verenkiertoa tehostavasti ja lihaksia rentouttavasti, sillä ne imeytyvät paremmin ja aktiiviainesosat toimivat tehokkaammin

Aromaattisilla tuoksuilla on positiivinen vaikutus muistiin: öljyt palauttavat mieleen yleisen hyvinvoinnin tunteen joka kerta kun tuoksutamme samaa öljysekoitusta uudelleen, niin SPA:ssa kuin kotonakin ja juuri tästä syystä tarjonnastamme löytyy myös huonetuoksut ja tuoksukynttilät palauttamaan mieleesi ihana hoitotunnelma, jolloin mielesi palautuu rentouttavaan hoitokokemukseen.

Tranquillity-sarjan tuotteissa on ainutlaatuinen yhdistelmä palmarosan, ruusun, setripuun, appelsiininkukan eteerisiä öljyjä hienostuneessa jojobaöljypohjassa. Tuotteissa on hyödyllisiä aromaattisia vaikutuksia ja ne rentouttavat syvästi kehoa ja mieltä.

Tässä hoidossa pääpaino on rentoutumisella ja hyvän olon maksimoimisella, kehon epätasapainon palauttamisella sekä kokonaisvaltaisella hyvinvoinnilla, joka perustuu aromaattisiin öljyihin sekä kivien ja äänirautojen värähtelyyn kehossasi.

lauantai 1. marraskuuta 2014

Marraskuun kuukausitarjoukset


Jalokivet

UUTUUS!! Rentouttava Jalokivihoito 99€
(norm 125€)

Herkän- ja couperosaihon kasvohoito sis tehoampulli 82€ (norm 97€)

SPA-Jalkahoidon yht. Thai jalkahieronta veloituksetta75€ (norm 105€)

Muokkaava 5 x vartalohoitosarja Body Strategist+  270€ (norm. 360€)

MAMA-vartalohoito, (elastisoiva) raskaana oleville 99€ (norm 125€)
 *** 

Restylane-hoitoja tekevän erikoissairaanhoitajan vastaanotot:
12.11.2013 klo 18-19 sekä 26.11.2014 klo 17.30-18.30
 ***

Tarjoukset on voimassa 30.11.2014 asti
  
Muistathan, että meillä on tarjota sinulle joustorahapalvelu
jossa voit maksaa ostamasi palvelut sekä tuotteet itse määrittelemissäsi osissa.