torstai 28. helmikuuta 2013

Kauneuskeskuksen Ihanat SPA-kasvohoidot
SPA-kasvohoitomme ovat hitaita, viipyileviä hoitoja, jossa rentoutusmusiikki, lämmin hoitopeti, rentouttava, sateenkaaren väreissä lempeästi valaiseva väriterapiavalo sekä ylelliset hoitotuotteet saavat sinut rentoutumaan ja unohtamaan arjen kiireet ja stressaavan elämänrytmin. 


Alta pääset tutustumaan viipyileviin SPA-kasvohoito menuumme, josta löytyy jokaiselle ihotyypille ja jokaiseen ihon ongelmakohtaan apu.


Erikoishoitoina kemialliset kuorinnat, kirkastavat hoidot sekä tehokkaasti kohottavat anti-age-hoidot. Recover touch  - Antioksidanttinen vitamiinikasvohoito
Neutralisoi vapaita radikaaleja ja ravitsee kudosta. (vapaat radikaalit=yhdisteitä joilla on pariton elektroni, mikä tekee niistä epävakaita ja  herkästi reagoivia. Elimistössämme muodostuu vapaita radikaaleja luonnostaan mm. aineenvaihdunnan sivutuotteena. Myös ulkoiset tekijät kuten: stressi, tupakointi, lääkkeet, kova urheilu, saasteet, UV-säteily tms. edesauttavat niiden muodostumista) Rauhoittaa ja kosteuttaa. Tuloksena on virkistynyt ja pehmeä iho, palautunut kosteustasapaino ja vapaiden radikaalien määrän huomattava väheneminen.

Hydramemory – syväkosteuttava kasvohoito
Syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Ihosta tulee silkkimäinen ja kosteustasapaino palautuu, iho napakoituu, kiinteytyy ja saa heleyttä. Hoito palauttaa epidermikseen oikean kosteustasapainon, joka näkyy ihon nuorekkuutena. Iho saa täyteläistä kosteutta ja jää silkkimäisen pehmeäksi. ihosolukon uusiutumista ja toimii

Skin resonance – rauhoittava, vahvistava kasvohoito herkälle ja couperosa-iholle
Hoito tasapainottaa ja suojaa helposti reagoivaa ihoa, joka on taipuvainen couperosaan, punoitukseen sekä hauraisiin verisuoniin. Hoidon jälkeen iho on tasapainoinen ja rauhoittunut. Se tuntuu kiinteämmältä, ravitulta ja miellyttävältä. Punoitus on vähentynyt ja mikroverenkierto rauhoittunut. Hoito vahvistaa ihon puolustusmekanismeja, poistaa ihon tukkoisuutta, ravitsee ihoa sekä tekee siitä kiinteän.

Active pureness rebalancing – puhdistava ja tasapainottava kasvohoito
Syväpuhdistava hoito, joka jättää ihon raikkaaksi ja kiinteäksi. Koska hoidossa voidaan käyttää kahta erilaista naamiota, sopii hoito hyvin sekä öljyiselle ja epäpuhtaalle, että herkälle sekaiholle. Tasapainottaa talin eritystä ja kiinteyttää ihoa. Hoidon jälkeen iho on raikas, kiinteä ja uudistunut

Active pureness regenerating – Puhdistava ja uudistava happohoito
Intensiivinen puhdistava hoito, joka sisältää alfa-hydroksihappoja (AHA). Tasapainottaa ihoa ja sopii erityisesti akneen taipuvaiselle iholle. Hoidon jälkeen iho on pehmeä, kiinteä ja uudistunut.

Chrono-Reverser – Alfa-hydroksihappohoito – 6 x sarjahoitona
Poistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti ihon ulointa kuollutta solukkoa ja jättää ihon uskomattoman heleäksi, pehmeäksi ja tasaiseksi. Tasoittaa ihon pieniä uurteita, hyperpigmentaatiota ja pinnallisia aknearpia. Hoito stimuloi
tehokkaana anti-age-hoitona, jonka tuloksena on upea iho. Hoitosarja: 2 ensimmäistä viikkoa 2x/vko – seuraavat vkot 3-4 , 1x/vko.

Chrono-reverser collagen – Kollageeni- ja alfahydroksihappo-anti-age-hoito
Upea hoito, joka hoitaa ihon pintaa, uudistaa ja syväkosteuttaa ihoa. Stimuloi samalla solukon uudistumista ja ihon mikroverenkiertoa. Ihon pinta tuntuu erittäin hyvältä, juonteet tasoittuvat ja ihon kosteustasapaino paranee. Iho on erittäin heleä.

Glorious skin- kohottava anti-age-hoito
Hoito, joka kohottaa ihoa näkyvästi, ilman kirurgiaa. Alfahydroksihappojen, C-vitamiinin ja tehokkaiden aktiiviaineiden yhdistelmä toimii tehokkaasti ja tuo iholle välitöntä raikkautta ja heleyttä. Tulokset ovat välittömiä ja selvästi nähtävissä: iho on kiinteämpi, napakampi ja heleämpi. Kasvot saavat tehokkaan anti-age-hoidon.

Absolute Pearl- ratkaisu hyperpigmentaatioon, iholäiskiin ja huonosti hengittävälle iholle
Hoito, joka saa ihosi hehkumaan. Absolute Pearl-hoito tekee ihosta harvinaisen helmen lailla hehkuvan ja täydellisen. Useisiin eri käyttötarkoituksiin suunnatut tuotteet tuovat avun sammuneeseen ja huonosti hengittävään ihoon, iholäiskiin sekä hyperpigmentaatioon. Palauttaa ihon tasaisen värisävyn, kirkkauden sekä luonnollisen kosteustasapainon. Häivyttää jo olemassa olevia iholäiskiä sekä estää uusien syntyä.

Tranquillity Jade kasvohoito- rentoutusta
Tranquillity Jade kasvohoito on enemmän kuin vain kasvohoito. Jadekivihoito pitää sisällään Tranquillity kasvohoidon sekä jadekivihieronnan kasvoille. Jadekiven terveysvaikutukset on tunnettu jo muinaisten egyptiläisten aikaan. Niitä on myös hyödyntäneet Pohjois-Amerikan intiaanit, brasilialaiset sekä intialaiset. Tranquillity-tuoteperheen aromaattiset öljyt vaikuttavat välittömästi verenkiertoa tehostavasti ja lihaksia rentouttavasti, sillä ne imeytyvät paremmin ja aktiiviainesosat toimivat tehokkaammin. Ihosta tulee ravittu, kirkas ja heleä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti