keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Rentouttava Jadekivihoito...

Jadekivihoito

Kokonaisvaltainen Jadekivihoito on vapauttava rentoutushoito.

Jadekivihoito pitää sisällään Tranquillity kasvohoidon sekä jadekivihieronnan kasvoille ja vartalolle.

Jadekiven terveysvaikutukset on tunnettu jo muinaisten egyptiläisten aikaan. Niitä on myös hyödyntäneet Pohjois-Amerikan intiaanit, brasilialaiset sekä intialaiset. Jadekiviä neuvotaan käytettäväksi hoitona munuais-, keuhko, sydän ja kurkkuongelmiin. Jadekivien sanotaan myös takaavan pitkän iän ja tuovan rikkautta omistajalleen.

Tranquillity-tuoteperheen aromaattiset öljyt vaikuttavat välittömästi verenkiertoa tehostavasti ja lihaksia rentouttavasti, sillä ne imeytyvät paremmin ja aktiiviainesosat toimivat tehokkaammin.

Aromaattisilla tuoksuilla on positiivinen vaikutus muistiin: öljyt palauttavat mieleen ylellisen hyvinvoinnin tunteen joka kerta kun tuoksutamme samaa öljysekoitusta uudelleen, niin SPA:ssa kuin kotonakin ja juuri tästä syystä tuotetarjonnastamme löytyy myös huonetuoksut ja tuoksukynttilät palauttamaan mieleesi ja kehoosi ihanan hoitotunnelman, jolloin mielesi palautuu rentouttavaan hoitokokemukseen. 

Tranquility-sarjan tuotteissa on ainutlaatuinen yhdistelmä palmarosan, ruusun, setripuun, appelsiininkukan eteerisiä öljyjä hienostuneessa jojobaöljypohjassa. Tuotteissa on hyödylisiä aromaattisia vaikutuksia ja ne rentouttavat syvästi kehoa ja mieltä.

Tranquillity Jade Kasvohoito


Tranquillity Jade kasvohoito on enemmän kuin vain kasvohoito. Jadekivihoito pitää sisällään Tranquillity-kasvohoidon ja jadekivihieronnan kasvoille.

Tervetuloa ihaniin, mieltä ja kehoa rentouttaviin hoitoihin!

Kauneuskeskus HeavenlyNails®
www.heavenlynails.fi
Ajanvaraus: 050-533 1193

Syksyn 2012 trendimateriaalit - Nahka ja pitsi


Syksyn trendimateriaalit – 1. Nahka – Ehdottomasti nahka


 Syksyn ykkösmateriaali on nahka!

Musta ei ole enää ainoa hyväksytty väri nahassa… Mustan rinnalle on löytynyt puhdas ruskea, valkoinen, vihreä, punainen ja harmaa…

Nahkan voit hyvin sekoittaa syksyn trendivärien kanssa: violetti, punainen ja metalli. Ne toimivat erinomaisesti yhdessä. 

Mustat nahkahousut muhkean punaisen villapaidan ja punaisen nahkalaukun kanssa ovat huikea yhdistelmä. Vihreää nahkaa voit yhdistää hyvin mustaan tai jopa pantterikuosiin tehostevärinä. Nahkahousut pelittävät hyvin blazerin kanssa tai ne voidaan yhdistää myös paitapuseroon... Tällöin liittäisin yhteen myös reilusti pitkiä, suurikokoisia ja näyttäviä koruja...

Älä vieroksu myöskään nahkaista T-paitaa, jolla saadaan säväytettyä farkut tai ”puvunhousut” sähäkäksi kokonaisuudeksi. Muista naisellisen korkeat korot korostamaan figuuriasi!


Laser-leikattu nahkainen pitsitoppi ja vihreä naisellinen "jakkupuku"

Nahkaa ei enää mielletä maskuliiniseksi materiaaliksi. Nykyään löytyy ihania nahkamekkoja ja värikkäitä, naisellisia, hyvin räätälöityjä nahkatrenssejä tai jakkupukuja/-mekkoja, joilla pysytään korostamaan naisellisia muotoja. Laadukas nahka on taipuisaa ja helposti muokattavissa. Nahasta voit "aikuisten oikeasti" luoda naisellisen tyylin.


Syksyn trendimateriaalit – 2. Pitsi

Pitsi… Pehmeää ja niin naisellista!

Pitsi ei ole mennyt pois muodista. Pitsin ei enää tarvitse olla dramaattista mustaa tai morsiamen valkoista… Pitsi voi olla petrolin, rosan eri sävyjen tai kullan väristä, hempeän naisellista... ruskean eri sävyjä tai harmaata.

Jokainen näistä toimii mustan tai ruskean nahan kanssa… Sävyillähän voit aina leikitellä niitä yhdistellen…


Pitsi toimii myös farkkujen ja twillin kanssa

Toimivat yhdessä - Nahkan ja pitsin symbioosi…

Kokeile yhdistää mustat nahkahousut ja kullanvärinen pitsitoppi… Tai ruskeat nahkahousut petrolin väriseen tai rosaan pitsipuseroon… Älä unohda myöskään mustan ja mustan yhdistelmää... Ei välttämättä edes liian rock - vaan myös kauniin naisellinen... Tämä Toimii Aina!


tiistai 30. lokakuuta 2012

Syksyn 2012 Trendivärit - Violetti, Punainen, Metallivärit


Syksyn trendivärit  – 1. Violetti


Violetti vie…

Syksyn ykkösväri on ehdottomasti violetti.

Violetin eri sävyiltä et tänä syksynä voi välttyä: liila, luumu, purppura ja orvokki.

Violetin sanotaan kulkevan omia polkujaan… se on tavallisuudesta poikkeava väri… Se on samaan aikaan synkkä ja jännittävä, viettelevä ja arvokas…

Violetti värinä kuvaa kuninkaallisuutta, varallisuutta, ylellisyyttä, jopa syntisyyttä ehkäpä juuri johtuen synkkyydestä ja jännittävyydestä. Antiikin aikaan väriä kantoivat vain korkea-arvoiset henkilöt. Keskiajalla violetti kuvasti sinisen (viisaus) ja punaisen (rakkaus) liittoa eli viisauden ja rakkauden liittoa.

Tänä syksynä violetti pukee kaikkia, koska voit leikitellä sen eri sävyjen ja syvyyksien kanssa.

Punaa huulesi ja sävytä kyntesi samaan tumman purppuran sävyyn… Tai yhdistä violetti trenssi mustiin nahkahousuihin… Liitä se kultaan tai hopeaan… Vain taivas on mielikuvituksellesi rajana!


Syksyn trendivärit – 2. Punainen



Punainen pitää pintansa…

Punainen on syksyn trendiväreistä raikkain.

Punainen aina huomataan, se mielletään vahvan ja pelottoman ihmisen väriksi.

Punainen värinä kuvaa rakkautta, energiaa, voimaa ja urheutta… Intohimoinen ja rohkeasti räiskyvä punainen ei jää keneltäkään huomaamatta. Se lämmittää, virkistää ja sen sanotaan jopa elvyttävän verenkiertoa. Toisaalta sen luonne on myös vaarallinen, vaativa jopa agressiivinen... 

Useissa tutkimuksissa on todettu, että punainen värinä ei jätä ketään kylmäksi, ja nainen, joka pukeutuu punaiseen… Häntä pidetään seksikkäänä ja rohkeana, itsevarmana ja itsensä tuntevana.

Tänä syksynä on punainen pitänyt pintansa trendivärien joukossa.

Voit yhdistää ihanan paksun punaisen villapaidan herkullisen punaiseen käsilaukkuun ja kapealahkeisiin, nilkkapituisiin housuihin. Pukeudu punaiseen villakangastakkiin ja korkeisiin nilkkureihin… Ja jos rohkeutesi riittää, voit pukeutua punaiseen ihan päästä varpaisiin asti…

Meikissä huomioi, mikäli käytät punaista huulipunaa… Jätä silmät neutraaleiksi, koska se antaa tilaa punaisille huulille.


Syksyn trendivärit  – 3. Metallivärit

  
Syksyllä kimmeltää jalometalli ja eriväriset jalokivet…

Jos et uskalla pukea päällesi metallinhohtoista paitaa, voit tehostaa pukeutumistasi metallinhohtoisilla asusteilla.

Jykevät kaulakorut ja paksut rannerenkaat, metallirannekkeiset kellot ovat tämän syksyn juttu – must have! Korut, kengät ja jykevät, näyttävät sormukset sekoitettuna normi katutyyliisi varastavat katseen …


Hopean tai kullan värinen tai rohkeasti jopa timanttipäälysteinen clutch kulkee näppärästi mukana tai päivälaukun sisällä, jos töistä pitää suoraan lähteä edustamaan.


Säväytä violetti ja punainen kullalla tai hopealla… Ujuta mukaan hieman vihreää… Voit olla varma siitä, että sinut huomataan!



maanantai 29. lokakuuta 2012

Tibetan Sound Massage - Kokonaisvaltainen Rentoutushoito


Tibetan Sound Massage-hieronta – Loistava Kokonaisvaltainen Rentoutushoito


Tibetan Sound Massage-hieronta pohjautuu perinteiseen tiibetiläiseen lääketieteelliseen hierontaan, Ku Nye:een, joka on saanut alkunsa yli 3900 vuotta sitten. Tämä ylellisesti syväluotaava hoitomenetelmä lisää elinvoimaa, rauhoittamalla sekä psykofyysisiä jännitteitä että nivel- ja lihaskipuja, poistaa toksiineja kehosta, syvärentouttaa ja vähentää ahdistuneisuutta sekä aikaansaa syvän unen. Kulhojen äänivärähtely ylettyy sinne, mihin hoitoa antavan sormet eivät yletä. Ääni ei mene jännittyneestä lihaksesta heti läpi, vaan se resonoi kipukohdan ympärillä pehmeästi rentouttaen lihasta hellästi ja vähitellen.

Hoitoa suositellaan sekä naisille että miehille jokaisena vuodenaikana. Miellyttävä hoito joka on erityisen suositeltava kiireisinä ja stressaavina ajanjaksoina, jolloin ihminen on ylirasittunut kasaantuneen stressin takia, keho on jännittynyt, mieli on kireä, tai kun tiedossa on sosiaalisia tapahtumia, joissa tarvitaan erityisesti henkistä ja fyysistä läsnäoloa ja osallistumista. Tiibetiläisillä laulavilla kulhoilla tehtävän hoidon vaikutus kestää jopa 72 tuntia.

Kehoa ja mieltä rentouttava hoito kestää 75 minuuttia ja kaikkein parhaan tuloksen saavuttamiseksi sitä suositellaan kaksi kertaa kuukaudessa. Hoitoa voi vuorotella aromasoul-hoitomenetelmän kanssa. Raskaana olevalle asiakkaalle emme käytä eteerisiä öljyjä ja teemme hoidon käyttämällä kulhoja hoitopedillä, asiakaan lähellä, jolloin suoraa kosketusta vartaloon ei tule.



Tervetuloa ihanaan ja rentouttavaan Tibetan-hoitoon!

Ajanvaraus: 050-533 1193 tai http://www.heavenlynails.fi/35

perjantai 26. lokakuuta 2012

Ripsipidennystarjous maanantaille 29.10.12!

Ripsipidennystarjous maanantaille 29.10.2012!! 


Klo 16-21 välillä tehdyt ripsipidennykset hintaan 85€ (norm 99€)

Varaa aikasi pian!

Ajanvaraus: 050-533 1193 tai nettiajanvaraus: http://www.heavenlynails.fi/35


torstai 25. lokakuuta 2012

Kauneuskeskus HeavenlyNails® ja Joustoraha yhteistyössä

Kauneuskeskus HeavenlyNails® ja Joustoraha yhteistyöhön!


Oletko haaveillut tehokkaasta vartaloa muokkaavasta hoitosarjasta tai ihoa kirkastavasta kasvohoitosarjasta tehokkaine kotihoitotuotteineen? 

Kärsitkö ehkä aknesta, joka tarvitsisi jämerämpiä otteita särjahoitona tehtävänä happohoitona ja ihosi ongelmaan pureutuvat kotihoitotuotteet?  

Haluaisitko kestopigmentoinnin tai hiustenpidennyksen? 
Mutta sinulla ei ole mahdollista investoida kerralla hoidon kattavaa summaa? 

Nyt meillä on tarjota sinulle joustorahapalvelu jossa voit maksaa ostamasi palvelut sekä tuotteet itse määrittelemissäsi osissa. 

Kysy lisää hoitolasta: 050-533 1193

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Tarjous -20% Jane Iredale ja Essie

Tarjous!


Kaikki Jane Iredalen tuotteet sekä essien kynsilakat -20% alennuksella... 


Tarjous on voimassa niin kauan kun tavaraa riittää...