lauantai 31. maaliskuuta 2012

Mikä ihmeen Kauneushoitola HeavenlyNails®?

Kauneushoitola HeavenlyNails® - Kokonaisvaltaista Kauneutta
  

HeavenlyNails on idyllinen, ylellisiin ja hemmotteleviin, elämää ja ulkonäköä kohentaviin luksushoitoihin erikoistunut hoitola Helsingin Puistolassa.

Puistola sijaitsee erinomaisten, nopeiden kulkuyhteyksien päässä kaikkialta pääkaupunkiseudulta (15min), Hki-Vantaa lentoasemalta (15min) sekä pääkaupunkiseudun lähialueilta. Hoitolan läheisyydestä löytyvät erinomaiset, maksuttomat parkkitilat.

Meiltä löytyvät yksilölliset, kokonaisvaltaiset kauneuspalvelut
Kosteuttavat, puhdistavat, kirkastavat ja heleyttävät sekä anti-age-kasvohoidot.
Puhdistavat ja rentouttavat SPA-hoidot vartalolle
SPA käsi- ja jalkahoidot sekä rakennekynnet ja pediquet
Kestopigmentoinnit ja meikkaukset sekä laadukkaat ripsipidennykset

Yksityistilaisuudet ja pienimuotoiset yrityistilaisuudet sekä kurssit yksilöllisesti
Polttarit, naistenillat, syntymäpäivät, hemmottelupäivät, ihonhoidon ohjaus, meikkikurssit, iloiset teemabileet, suihkurusketus tai ripsipidennysbileet.

Olemme hiljainen ja rauhallinen hoitola, keidas keskellä kiireistä elämää. Hoitolan ikkunoista näkyy luonto kaikessa kauneudessaan. Aika pysähtyy... Hetki on juuri sinun! Rentoudu ja tule nauttimaan ihanista ja kiireettömistä luksushoidoista.

Ajanvaraus käy helpoiten nettiajanvarauksemme kautta, mutta myös puhelimitse, ajanvarausnumerostamme: 050-533 1193. Voit myös pyytää tarjouksen yksityis- tai yritystilaisuudesta: tina.heavenlynails(at)welho.com

Korkea laatu, ekologisuus sekä eettisyys on meille tärkeää ja olemme valinneet hoitolassa käyttämämme tuotteet ja suunnitelleet hoitomme tämän ajatuksen mukaan.

Tervetuloa hemmottueluhoitoihin!

Tervetuloa Kauneushoitola HeavenlyNails®n blogiin




Tämä on siis Kauneushoitola HeavenlyNails:n blogi, jossa kerrotaan tarjouksista, avataan hoitokokonaisuuksia, kerrotaan Kauneushoitolamme eri hoidoista, tuote-esittelyitä ja paljon paljon muuta. Tulen myös seuraamaan ajankohtaisia trendejä suomesta ja maailmalta: kauneutta, muotia, tyyliä löydät blogistani...

Meidät löydät Helsingin Puistolasta,  Hatuntekijänkuja 7-9, 00750 Helsinki
Sisäänkäynti on C-talon päädystä.

Nettisivumme löytyvät klikkaamalla HeavenlyNails® ja

Ajanvarausnumero: 050-533 1193 tai ajanvarauksen voit tehdä myös nettisivujemme kautta NettiaAjanvaraus

Tervetuloa ihaniin ja rentouttaviin kauneushoitoihin.

Bloginpitäjän paluu

Bloginpitäjän paluu...

Heipä hei, pitkästä aikaa... 
Hoitolan laajennus on vienyt roimasti aikaani ja blogin kirjoittaminen sekä ylläpito on väkisinkin jäänyt vähemmälle.

Olen viime aikoina mietiskellyt, näin kauneushoitolan omistajana, tietävätkö ihmiset hoidoista, joita on tarjonnassamme? Ajattelin, että tulen jatkossa avaamaan kuukausitarjouksiamme, mitä ne tarkoittavat käytännössä.

Tulen esittelemään täällä myös hoitolamme tuotteita ja kertomaan niistä enemmän, niiden vaikuttavista aineista ja miten ne ihoon vaikuttavat.

Ilmoittelen myös hoitolamme meikkipäivistä sekä tarjouksista ja laitan pieniä tehoiskuja ja päivätarjouksia eli nyt kannattaa seurata blogia ja liittyä estetikkojen joukkoon.

Toivon, että viihdyt kanssamme!

Maalisterveisin Tina