sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Mitä joulukuun kuukausitarjoukset pitävät sisällään?

Olet ihana ja ansaitset vain parasta!


Sen tähden olen suunnitellut joulukuun kuukausitarjoukset kokonaisvaltaiseen kauneuteen ja rentoutumiseen tähdäten..

Viime viikko oli ihan hurja... Alkuviikosta ihmiset raahustivat hoitolaan sisään matalana marraskuun synkkyydestä... Tiistaista eteenpäin järkyttyneinä äkkikylmästä, lumesta ja myrskystä...

Lopputulemma oli kuitenkin jokaisella sama. Hoidon päätyttyä, tyytyväinen, palveltu asiakas... joka hoitolasta poistui. Tyytyväinen asiakas ja häneltä saatu palaute on tämän ammatin antoisin puoli!

Tästä pääsenkin aasinsiltaa pitkin joulukuun tarjouksiin!

Merellinen kasvohoito
Joulukuun kasvohoitotarjous on unisex eli sopii sekä naisille että miehille... Merellinen kasvohoito. Hoidossa käytetään puhdistettua merivettä, hellävaraista suolakuorintaa, levää naamiona sekä tehokasta tuhkaa ihon pesemiseen puhtaaksi epäpuhtauksista. Hoito räätälöidään ihoanalyysin perusteella jokaiselle sopivaksi. Hoidon tuoksut ovat merelliset ja saavat sinut ajatuksissa Länsi-Ranskaan puhtaan Bretangnen-alueen rannoille, meren ääreen.
Bretagne, Länsi-Ranska
Aromahieronta
Toisena rentoutumisen lähteenä tarjoamme aromahieronnan, jossa kaukaisten maiden tuoksut ja maut ovat kuin kutsuhuuto aistinautintorikkaalle luonnolle sekä tuhatvuotisille kulttuureille, jotka ovat tehneet kauneudenhoidosta taidetta. Muinaiset hierontatekniikat palaavat elämään ainutlaatuisessa aromaattisessa hieronnassa. Aromaattiset kynttilät ja hieronnan jälkeen tarjoiltava yrttitee tekevät jokaisesta hetkestä unohtumattoman aistimatkan. Sinun aistisi tietävät, mitä tarvitset, joten hieronnassa käytettävä öljy/öljyseos on sinun aistiesi valitsema ja juuri sinulle sopiva: indian, arabian, mediterranean sekä oriental. 
Aromahieronnan voi tehdä kertahoitona tai esim 3x sarjahoitona, joka on myös kuukausitarjouksessa.
Aromasoul
Huulten kosteutushoito tai Lips Lifting
Talvella huulet kärsivät (muun ihon tavoin) kosteuden puutteesta. Siksi joulukuun tarjouksena on huulten kosteutushoito 7x sarjahoitona. Voit valita haluatko huulillesi pulleutta valitsemalla hoitovälin 2-3 päivää (Lips Lifting) tai haluatko käydä ylläpitämässä huulten kunnon kosteutushoitona koko talven, joka toinen viikko. Sinä päätät tämän itse.
Lips Lifting ennen ja jälkeen
Hieronta
Hierojana/urheiluhierojana aloittaa joulukuun alusta Heli ja hän on tehnyt koko joulukuun kestävän tarjouksen 45min hieronta 30min hieronnan hinnalla eli 45min hieronnan hinnaksi jää vain 30€. Tämä tarjous kannattaa hyödyntää. Heli ottaa vastaan myös iltaisin.
Hierontaa
Hauska sokerointitarjous
Sokerointitarjous on hauska. Ostamalla lahjaksi 3 sokerointia (esim 3x sääret, 3x ylähuuli, 3x brassi) saat veloituksetta saman sokeroinnin itsellesi.

Muistathan, että tiukka talous ei enää ole esteenä hemmotteluhoidoille ja laadukkaille kotihoitotuotteille... 
Sokeroinnilla sileät sääret
Joustoraha poistaa tekosyyt
Kauneuskeskus Day Spa HeavenlyNails® on solminut yhteistyösopimuksen Joustorahan kanssa.
Mikäli valitset maksutavaksi Joustorahan, tulee luottotietosi olla kunnossa. Luottopäätös tulee samantien kassajärjestelmästä ja tunnistamiseen tarvitaan henkilötodistus/ajokortti/passi, josta järjestelmään viedään sotu ja sen perusteella luottopäätös annetaan. 

Luottoa voit saada 600 euroon asti. Itse voit päättää, miten maksat... Maksuaikaa saat 14 päivää (vain laskutuspalkkio tulee lisäksi 4,90€) tai maksaa lasku valitsemissasi erissä. 

Tämä auttaa sinua varsinkin sarjahoitoja valitessasi. Voit valita osan hoidoista maksaa luottokortilla/pankkikortilla/käteisellä ja osan joustorahalla. Joustorahaa kokeilleista asiakkaistamme on jokainen ollut tyytyväinen, koska on voinut hankkia kotihoitotuotteet yhdellä kertaa hoidon yhteydessä tai jakaa sarjahoidon kulut useammalle kuukaudelle.


Blogi, Facebook, Nettisivut, Twitter ja mobiilipalveluissa: yelp
Tästä Tinan ylläpitämästä blogista pääset lukemaan ihanista hoidoista sekä satunnaisia artikkeleita muodista: http://kauneushoitola-heavenlynails.blogspot.fi/

Facebookissa meitä kannattaa myös fanittaa, koska mallit haetaan aina FB-sivuston kautta... Sinne myös laitan päivän erikoistarjouksia... FB-sivumme: http://www.facebook.com/Kauneuskeskus.HeavenlyNails

ja nettisivumme: http://www.heavenlynails.fi

Twitterissä voit seurata meitä: http://twitter.com/HeavenlyNails75 

Älypuhelimiin voit ladata sovelluksen yelp, joka kertoo sinulle lähialueiden palveluista... HeavenlyNailsin löydät myös yelpistä: http://fi.yelp.fi Käy jättämässä arvostelu käyntisi jälkeen... Tsekkaa myös check-in ja avaa tarjous!

Parhain terveisin
HeavenlyNailsin Tiimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti