torstai 15. marraskuuta 2012

Mikä iholle avuksi?

Mikä iholle avuksi kuivumista, kiristystä ja kutinaa vastaan?

Joka vuosi me Suomalaiset kamppailemme ilman lämpötilanvaihteluiden kanssa, vuodenaikojen vaihtuessa. Ihomme on kovilla.

Ilmat kylmenevät, tuulee, on pakkasta, keskuslämmitys on päällä ja joudumme lisäämään vaatetusta. Atoopikot saavat iho-ongelmia esim kuivien länttien muodossa ja me muut kärvistelemme kuivan ja kiristävän, jopa hilseilevän ihon kanssa. Ihosta haihtuu kosteutta ja tuntuu silltä, ettei mikään voide enää riitä.

Kuivuminen tuntuu ensimmäisenä kasvoissa ja käsissä, jotka ovat paljaina ja alttiimpina sään- ja lämpötilanvaihteluille. Vartalon kuivuus todetaan sukkahousukaudelle siirtyessä säärien pölisemisenä...

Löydä oikea voide kasvoille

Comfortzone-sarjastamme löytyy kaikille ihotyypeille sopivat voiteet. 

Hydramemory-tuoteperheestä löytyvät erittäin kosteuttavat voiteet, joista löytyy kevyempi ja täyteläisempi voide, seerumi, kosteuttava naamio. Voiteita löytyy sekä kylmiin, että lämpimiin olosuhteisiin. Sisältää: trehaloosia, baobabuutetta sekä hylauronihappoa. 


Skin Resonance-tuoteperhe herkälle ja couperosa-iholle. Auttaa tasaamaan lämpötilan vaihteluita. Ei rasita cuperoottista ja herkkää ihoa. Skin resonance on SOS järjestelmä herkälle iholle. Sisältää: auringonkukka lipidit yhdistettynä valkoiseen teehen ja Zanthalene®:een, joka on kiinalaista alkupeää olevasta Zanthoxylum Alatum-kasvista saatavaa uutetta. Tuoteperheestä löytyvät ihoa suojaavat tuotteet puhdistustuotteista erityistuotteisiin.

Älä unohta vartaloa

Comfortzone-sarjastamme löytyy ihanat, ihoa uudistavat ja kosteuttavat vartalonhoitotuotteet

Tranquillity- tuoteperhe antaa miellyttäviä tuntemuksia kehossa. Uutta elinvoimaa antava, ihosta kiinteän ja silkkisen tekevät tuotteet. Arvostettujen öljyjen yhdiste sekä kasvipohjaiset aktiiviaineosat takaavat hellävaraisen puhdistuksen samalla ihoa kosteuttaen, luoden elastisuutta sekä suojaten ihoa vaurioilta. Aromaattisten öljyjen sekoitus saa aikaan perusteellisen hyvänolon tunteen tarjoten ihanan spa-kokemuksen myös kotona.
.
Aromasoul-tuoteperhe, sisältää runsaasti eteerisiä öljyjä sekä aromaattisia uutteita, joilla on ravitseva, kiinteyttävä sekä elvyttävä vaikutus. Aromaterapian hyötyjen lisäksi linja tuotteet omaavat Eau Vitale(TM):n energisoivan vaikutuksen, joka on peräisin eräästä erityisen runsaasti happea sisältävästä levästä. E-vitamiini takaa erinomaisen anti-age-suojan. Indian, Arabian, Oriental ja Mediterranean tuoksuista voit valita itsellesi sopivan linjan, joka ihon kosteuttamisen lisäksi hivelee ja rentouttaa mieltäsi ja kehoasi.

Ajanvaraukset: 050-533 1193 tai http://www.heavenlynails.fi/35

Tervetuloa ihaniin ja hemmotteleviin SPA-kasvo- ja vartalohoitoihin!

Tina

lisätietoja tuotteista löydät: http://www.comfortzone.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti