keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Kauneuskeskus HeavenlyNails® Esittely


Kauneuskeskus HeavenlyNails® - Kokonaisvaltaista Kauneutta 

HeavenlyNails® on idyllinen, ylellisiin ja hemmotteleviin, elämää ja ulkonäköä kohentaviin luksus- ja Spa-hoitoihin erikoistunut kauneushoitola Helsingin Puistolassa. Hoitolan puolella on useita rauhallisia hoitohuoneita, erotettuna muusta hoitolan toiminnasta. Himmeä, tunnelmallinen valaistus, rentoutusmusiikkia ja eteeristen öljyjen ja yrttien tuoksua - Toinen Maailma, jossa sielusi lepää ja kehosi nauttii kokonaisvaltaisesta rentoutumisesta. Kaikenkaikkiaan hoitolassamme on tilaa 140m2.
Puistola sijaitsee erinomaisten, nopeiden kulkuyhteyksien päässä kaikkialta pääkaupunkiseudulta; Helsingin keskustasta (15min), Hki-Vantaa lentoasemalta (15min) sekä pääkaupunkiseudun lähialueilta pääset valtaväyliä pitkin nopeasti ja vaivattomasti. Hoitolan läheisyydestä löytyvät erinomaiset, HeavenlyNails®lle merkityt omat, maksuttomat parkkitilat sekä useita 4h kiekollisia kadunvarsipaikkoja.

Meiltä löytyvät yksilölliset, kokonaisvaltaiset kauneuspalvelut

Kosteuttavat, puhdistavat, kirkastavat ja heleyttävät sekä anti-age-kasvohoidot.
Ihoa uudistavat happohoidot kasvojen iholle.
Tehokkaat, vartaloa muokkaavat hoidot.
Puhdistavat vartalohoidot
Tunnelmalliset ja rentouttavat SPA-hoidot vartalolle
Wellness-hieronnat
SPA käsi- ja jalkahoidot sekä rakennekynnet ja pediquet
Kestopigmentoinnit ja ehostukset sekä laadukkaat ripsipidennykset
Hiustenpidennykset ja hiusten erikoiskäsittelyt
Osteopaatin vastaanotto on kerran viikossa 

Yksityistilaisuudet ja pienimuotoiset yrityistilaisuudet sekä kurssit yksilöllisesti

Polttarit, naistenillat, syntymäpäivät, hemmottelupäivät, ihonhoidon ohjaus, meikkikurssit, iloiset teemabileet, suihkurusketus tai ripsipidennysbileet.

Kauneuskeskus HeavenlyNails® on Keidas Keskellä Kiireistä Elämää!

Olemme hiljainen ja rauhallinen hoitola, keidas keskellä kiireistä elämää. Hoitolan ikkunoista näkyy luonto kaikessa kauneudessaan. Aika pysähtyy... Hetki on juuri sinun! Rentoudu ja tule nauttimaan ihanista ja kiireettömistä luksushoidoista.
Ajanvaraus käy helpoiten nettiajanvarauksemme kautta, mutta myös puhelimitse, ajanvarausnumerostamme: 050-533 1193. Voit myös pyytää tarjouksen yksityis- tai yritystilaisuudesta: heavenlynails(at)welho.com

Etiketti

Toivomme vieraittemme saapuvan hoitolaan, riippuen hoidosta, n.5-15 min ennen varattua aikaa asiakastietolomakkeen täyttämistä tai mahdollista peseytymistä/siistiytymistä varten. Mahdolliset myöhästymiset joudumme lyhentämään sinulle tarkoitetusta hoitoajasta, jotta voimme palvella kaikkia asiakkaitamme sovitun aikataulun mukaisesti.
Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden nautinnolliseen rentoutumiseen rauhallisessa ympäristössä. Kunnioitathan muiden vieraittemme rauhaa sulkemalla matkapuhelimesi hoitojen ajaksi.
Kiitos!

Ekologisuus ja eettisyys

Korkea laatu, ekologisuus sekä eettisyys on meille tärkeää ja olemme valinneet hoitolassa käyttämämme tuotteet ja suunnitelleet hoitomme tämän ajatuksen mukaan.

Maksutavat

Kauneuskeskuksessa käy kaikki pankki ja luottokortit, myös Diners sekä American Express. Meillä on myös Joustoraha-rahoitusmahdollisuus kalleimmissa hoidoissa/hoitosarjoissa. Voit maksaa ostamasi palvelut/tuotteet itse valitsemissasi erissä tai 14 päivän korottomalla maksuajalla.
Tervetuloa hemmottueluhoitoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti