torstai 8. marraskuuta 2012

Kauneuskeskus HeavenlyNails® aukioloajat

Aukioloaikamme...

Tiesitkö, että Kauneuskeskus HeavenlyNails® on avoinna arkisin, sopimuksen mukaan, klo 8-21 välillä. Lauantaisin klo 10-15 välillä tai sopimuksen mukaan ja sunnuntaisin etukäteisvarauksella.

Nettiajanvarauksemme toimii 24/7. Siellä voit tehdä varauksen haluamaasi palveluun silloin, kun sinulle itsellesi sopii. Puhelinajanvarauksemme on avoinna klo 10-18 numerossa: 050-533 1193. 

Tarjoammamme hoidon luonne saattaa olla sellainen, ettemme pääse vastaamaan puhelimeen, mutta jätä silloin viesti vastaajaan, niin soitamme sinulle  takaisin heti vapauduttuamme.

Mikäli haluat pyytää tarjouksen esim polttareista, merkki- tai syntymäpäivistä, naistenillasta, pikkujouluista, meikkipäivästä, ihonhoidon ohjauksesta, vaikkapa teemabileistä, suihkurusketusbileistä tai jopa ripsibileistä, tai oletko kiinnostunut TYKY-/TYHY-päivästä, jos haluat tarjota palkkioksi henkilökunnallesi rentoutushoitoja tai muita hyvän olon palveluita, voit lähettää tarjouspyyntösi osoitteeseen heavenlynails(at)welho.com.

Tervetuloa ihaniin hemmotteluhoitoihin!
Toivottelee: Tina

2 kommenttia:

  1. Loistavat aukioloajat!

    VastaaPoista
  2. Hei ja kiitos palautteestasi! Olemme pyrkineet aukioloajoissamme ottamaan huomioon myös ne ihmiset, jotka pääsevät hoitoihin vasta virka-ajan jälkeen. Myöhäisiä aikoja saa kosmetologille, ripsistylistille sekä hierojalle. Osteopaattimme ottaa vastaan lauantaisin. Tervetuloa!

    VastaaPoista