tiistai 6. marraskuuta 2012

Jalat kuntoon talveksi

SPA-jalkahoito


Kauneuskeskus HeavenlyNails®n SPA-jalkahoito on ihana rentoutumishetki kiireisen päivän jälkeen.

Rauhallinen miljöö, tunnelmallinen hoitohuone, rentoutusmusiikki.... Ihana hiljaisuus...

SPA-jalkahoidon kulku:

Jalat kylvetetään kukkasin koristellussa jalkahauteessa, hauteen jälkeen analysoidaan jalkojen iho, kartoitetaan mahdolliset ongelmat sekä tarkistetaan kynnet.

Kynnet lyhennetään, kovettumat poistetaan (ei koneellisesti) vaan yksilöllisesti paneutuen mahdollisiin ongelmakohtiin. Jalkojen iho kuoritaan ja levitetään jalkanaamio. Jalat kääritään lämpimiin kompresseihin ja annetaan lämmön vaikuttaa hetki. Loppuvoiteena joko virkistävä tai rauhoittava voide (valintasi mukaan). Lopuksi jalat hierotaan. 

SPA-jalkahoitoon ei kuulu kynsien lakkausta, mikäli haluat lakkauksen, ilmoita siitä ajanvarauksen yhteydessä (+30 min ja +12€).

Kynnet voidaan lakata tuomallasi lakalla tai voit ostaa hoitolasta itsellesi mieluisan lakan (lakkojen hinnat vaihtelevat 8-16€ välillä). 

Säärille voidaan tehdä virkistävä eukalyptus hieronta tai lihaksia rentouttava yrttinyyttihieronta. Mikäli haluat jomman kumman erikoishieronnoista, ilmoita siitä ajanvarauksen yhteydessä (+30min).

Aikaa SPA-jalkahoidolle varataan 1,5h (lakkaus ja erikoishieronnat +30min).

SPA-Jalkahoito 70€
 (90min)
Säärien virkistävä eukalyptus hieronta +15€  
Yrttinyyttihieronta jaloille +30€ (+30min)
Lakkaus jalkahoidon yhteydessä +12€ (+30min)

Tervetuloa hemmottelemaan itseäsi!

Muista myös lahjakortit!

Ajanvaraus: 050-533 1193 (klo 10-18) tai http://www.heavenlynails.fi/35


2 kommenttia:

  1. Kiitos ihanasta jalkahoidosta! Kyllä nyt kelpaa, kovettumat on pois ja jalat ovat keveät. Ilmapiiri oli juuri sitä, mitä tuossa yllä kuvattiin. Kaunista, siistiä, ihanaa, tuoksuvaa ja niin rentouttavaa. Hoitavat, vahvat mutta hellät sormet, aivan mieletön jalkahieronta. Lämpimät suosittelut!

    VastaaPoista
  2. Kiitokset kauniista sanoista ja palautteestasi!
    -Tina-

    VastaaPoista