tiistai 30. lokakuuta 2012

Syksyn 2012 Trendivärit - Violetti, Punainen, Metallivärit


Syksyn trendivärit  – 1. Violetti


Violetti vie…

Syksyn ykkösväri on ehdottomasti violetti.

Violetin eri sävyiltä et tänä syksynä voi välttyä: liila, luumu, purppura ja orvokki.

Violetin sanotaan kulkevan omia polkujaan… se on tavallisuudesta poikkeava väri… Se on samaan aikaan synkkä ja jännittävä, viettelevä ja arvokas…

Violetti värinä kuvaa kuninkaallisuutta, varallisuutta, ylellisyyttä, jopa syntisyyttä ehkäpä juuri johtuen synkkyydestä ja jännittävyydestä. Antiikin aikaan väriä kantoivat vain korkea-arvoiset henkilöt. Keskiajalla violetti kuvasti sinisen (viisaus) ja punaisen (rakkaus) liittoa eli viisauden ja rakkauden liittoa.

Tänä syksynä violetti pukee kaikkia, koska voit leikitellä sen eri sävyjen ja syvyyksien kanssa.

Punaa huulesi ja sävytä kyntesi samaan tumman purppuran sävyyn… Tai yhdistä violetti trenssi mustiin nahkahousuihin… Liitä se kultaan tai hopeaan… Vain taivas on mielikuvituksellesi rajana!


Syksyn trendivärit – 2. PunainenPunainen pitää pintansa…

Punainen on syksyn trendiväreistä raikkain.

Punainen aina huomataan, se mielletään vahvan ja pelottoman ihmisen väriksi.

Punainen värinä kuvaa rakkautta, energiaa, voimaa ja urheutta… Intohimoinen ja rohkeasti räiskyvä punainen ei jää keneltäkään huomaamatta. Se lämmittää, virkistää ja sen sanotaan jopa elvyttävän verenkiertoa. Toisaalta sen luonne on myös vaarallinen, vaativa jopa agressiivinen... 

Useissa tutkimuksissa on todettu, että punainen värinä ei jätä ketään kylmäksi, ja nainen, joka pukeutuu punaiseen… Häntä pidetään seksikkäänä ja rohkeana, itsevarmana ja itsensä tuntevana.

Tänä syksynä on punainen pitänyt pintansa trendivärien joukossa.

Voit yhdistää ihanan paksun punaisen villapaidan herkullisen punaiseen käsilaukkuun ja kapealahkeisiin, nilkkapituisiin housuihin. Pukeudu punaiseen villakangastakkiin ja korkeisiin nilkkureihin… Ja jos rohkeutesi riittää, voit pukeutua punaiseen ihan päästä varpaisiin asti…

Meikissä huomioi, mikäli käytät punaista huulipunaa… Jätä silmät neutraaleiksi, koska se antaa tilaa punaisille huulille.


Syksyn trendivärit  – 3. Metallivärit

  
Syksyllä kimmeltää jalometalli ja eriväriset jalokivet…

Jos et uskalla pukea päällesi metallinhohtoista paitaa, voit tehostaa pukeutumistasi metallinhohtoisilla asusteilla.

Jykevät kaulakorut ja paksut rannerenkaat, metallirannekkeiset kellot ovat tämän syksyn juttu – must have! Korut, kengät ja jykevät, näyttävät sormukset sekoitettuna normi katutyyliisi varastavat katseen …


Hopean tai kullan värinen tai rohkeasti jopa timanttipäälysteinen clutch kulkee näppärästi mukana tai päivälaukun sisällä, jos töistä pitää suoraan lähteä edustamaan.


Säväytä violetti ja punainen kullalla tai hopealla… Ujuta mukaan hieman vihreää… Voit olla varma siitä, että sinut huomataan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti