torstai 6. syyskuuta 2012

Nyt ne on täällä! Kokonaisvaltaiset rentoutushoidot!


Kauneuskeskus HeavenlyNails®

Rentouttavat, tehokkaat UUTUUSHOIDOT!Tibetan Sound Massage-hieronta – Loistava Kokonaisvaltainen Rentoutushoito

Tibetan Sound Massage-hieronta pohjautuu perinteiseen tiibetiläiseen lääketieteelliseen hierontaan, Ku Nye:een, joka on saanut alkunsa yli 3900 vuotta sitten. Tämä ylellisesti syväluotaava hoitomenetelmä lisää elinvoimaa, rauhoittamalla sekä psykofyysisiä jännitteitä että nivel- ja lihaskipuja, poistaa toksiineja kehosta, syvärentouttaa ja vähentää ahdistuneisuutta sekä aikaansaa syvän unen. Kulhojen äänivärähtely ylettyy sinne, mihin hoitoa antavan sormet eivät yletä. Ääni ei mene jännittyneestä lihaksesta heti läpi, vaan se resonoi kipukohdan ympärillä pehmeästi rentouttaen lihasta hellästi ja vähitellen.

Hoitoa suositellaan sekä naisille että miehille jokaisena vuodenaikana. Miellyttävä hoito joka on erityisen suositeltava kiireisinä ja stressaavina ajanjaksoina, jolloin ihminen on ylirasittunut kasaantuneen stressin takia, keho on jännittynyt, mieli on kireä, tai kun tiedossa on sosiaalisia tapahtumia, joissa tarvitaan erityisesti henkistä ja fyysistä läsnäoloa ja osallistumista. Tiibetiläisillä laulavilla kulhoilla tehtävän hoidon vaikutus kestää jopa 72 tuntia.

Kehoa ja mieltä rentouttava hoito kestää 75 minuuttia ja kaikkein parhaan tuloksen saavuttamiseksi sitä suositellaan kaksi kertaa kuukaudessa. Hoitoa voi vuorotella aromasoul-hoitomenetelmän kanssa. Raskaana olevalle asiakkaalle emme käytä eteerisiä öljyjä ja teemme hoidon käyttämällä kulhoja hoitopedillä, asiakaan lähellä, jolloin suoraa kosketusta vartaloon ei tule. Jadekivihoito

Kokonaisvaltainen Jadekivihoito on vapauttava rentoutushoito.

Jadekivihoito pitää sisällään Tranquillity kasvohoidon sekä jadekivihieronnan kasvoille ja vartalolle.

Jadekiven terveysvaikutukset on tunnettu jo muinaisten egyptiläisten aikaan. Niitä on myös hyödyntäneet Pohjois-Amerikan intiaanit, brasilialaiset sekä intialaiset. Jadekiviä neuvotaan käytettäväksi hoitona munuais-, keuhko, sydän ja kurkkuongelmiin. Jadekivien sanotaan myös takaavan pitkän iän ja tuovan rikkautta omistajalleen.

Tranquillity-tuoteperheen aromaattiset öljyt vaikuttavat välittömästi verenkiertoa tehostavasti ja lihaksia rentouttavasti, sillä ne imeytyvät paremmin ja aktiiviainesosat toimivat tehokkaammin.

Aromaattisilla tuoksuilla on positiivinen vaikutus muistiin: öljyt palauttavat mieleen ylellisen hyvinvoinnin tunteen joka kerta kun tuoksutamme samaa öljysekoitusta uudelleen, niin SPA:ssa kuin kotonakin ja juuri tästä syystä tuotetarjonnastamme löytyy myös huonetuoksut ja tuoksukynttilät palauttamaan mieleesi ja kehoosi ihanan hoitotunnelman, jolloin mielesi palautuu rentouttavaan hoitokokemukseen.

Tranquillity-sarjan tuotteissa on ainutlaatuinen yhdistelmä palmarosan, ruusun, setripuun, appelsiininkukan eteerisiä öljyjä hienostuneessa jojobaöljypohjassa. Tuotteissa on hyödyllisiä aromaattisia vaikutuksia ja ne rentouttavat syvästi kehoa ja mieltä.

Tranquillity Jade Kasvohoito


Tranquillity Jade kasvohoito on enemmän kuin vain kasvohoito. Jadekivihoito pitää sisällään Tranquillity-kasvohoidon ja jadekivihieronnan kasvoille.

Tervetuloa ihaniin, mieltä ja kehoa rentouttaviin hoitoihin!

Kauneuskeskus HeavenlyNails®
www.heavenlynails.fi
Ajanvaraus: 050-533 1193

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti