maanantai 28. toukokuuta 2012

Muistathan suojata ihosi auringolta!

Sun Soul on kesäihon kaveri ja käy taistelua auringon aiheuttamaa ikääntymistä vastaan yhdessä sinun kanssasi!


Ihanat Comfortzonen Sun Soul-aurinkotuotteet ovat saapuneet! Sun Soul on täydellinen anti-age linja, joka suojaa ihoa auringolta sekä hoitaa auringonoton jälkeen.

Sun Soul Summer Spray

Rauhoittava, kosteuttava ja melaniinin muodostumista edistävä suihke kasvoille ja vartalolle. Ei aurinkosuojaa.

Vaikuttavana aineena Summer Sprayssä on asetyylityrosiini, joka on melaniinin stimuloija. Aktiiviainesosina löytyy mm. aloe vera.

Melaniinin fotokemialliset ominaisuudet tekevät siitä loistavan valosuojan. Se imee itseensä haitallisia UV-säteitä ja muuntaa energiaa harmittomaksi lämmöksi. Tämän ominaisuuden ansiosta melaniini pystyy hajottamaan jopa 99,9% UV-säteilystä. Tämä kehon suojausmenetelmä estää DNA:ta vahingoittumasta.

Sun Soul Summer Spray tehostaa ihon luonnollista suojaa, se on mukavuutta iholle, joka on altis auringolle, kuumuudelle ja suolavedelle. Sopii kasvoille ja vartalolle.

Käytännöllisen, ihanan raikkaalta ja kesäiseltä tuoksuvan spraypullon koko on 200ml.
Sun Soul Lip Balm

Ravitseva ja suojaava voide huulille. SPF15. Levitä huulille ja toista useita kertoja päivässä.

Sun Soul Tan Maximizer

Geelivoide, jonka antioksidanttinen vaikutus vahvistaa ja pitkittää luonnollista rusketusta. Ravitsee ja valmistaa ihoa auringonottoon stimuloimalla ja tehostamalla luonnollista rusketusprosessia ja ehkäisee punoitusta.

Vaikuttavana aineena Tan Maximizerissä on asetyylityrosiini, arganöljy, arganpuun lehdistä saatavat polyfenolit sekä E-vitamiini.

Käyttöä suositellaan kahdesti päivässä, kahden viikon ajan ennen auringonottoa, jos haluat saada intensiivisemän värin tai jos iho on hyvin vaalea.

Tyylikäs pullo, koko 150ml.
Sun Soul Body Oil

Innovatiivinen, suojaava anti-age öljy SPF4 suojakertoimella. Tuote sopii iholle, joka sietää hyvin aurinkoa (ihotyypit III ja IV).

Vaikuttavina aineina UVA-, UVB-filtterit, tyrosiinijohdannainen, arganöljy, jojobaöljy sekä E-vitamiini.

Saa aikaan intensiivisen, tasaisen ja kestävän rusketuksen. Käytä ennen ja auringonoton aikana, suihkuta öljyä koko vartalolle ja hiero tuotetta ihoon kunnes se on täysin imeytynyt.

Erinomiasen käytännöllinen 100ml suihkepullo.


Sun Soul Body Cream SPF8, 15 ja 30+

Vedenkestävä kermamainen emulsio on valittavissa suojakertomilla 8, 15 ja 30+. Emulsio saa aikaan tasaisen ja kestävän rusketuksen.

Vaikuttavina aineina UVA-, ja UVB-filtterit, tyrosiinijohdannainen, arganöljy, arganpuun lehdistä saatavat polyfenolit sekä E-vitamiini.

Käytännöllinen, tyylikäs pullo 150ml
Sun Soul Aftersun Body Cream

Ravitseva vartalovoide, auringonoton jälkeen. Kosteuttaa ja tuo raikkaan olon. Voidaan käyttää virkistämään ja rauhoittamaan ihoa päivittäin. Estää ikääntymistä ja saa aikaan pitkäkestoisen, terveen rusketuksen.

Vaikuttavina aineina uute narsissin sipulista, arganöljy, biosakkaridi gum2, methyllaktaatti sekä E-vitamiini.

Tyylikäs 250ml purkki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti