tiistai 22. toukokuuta 2012

Iltasanomat testasi Body Strategist+ -selluliittihoidon

Iltasanomat testasi hoitolassamme käytössä olevaa Comfortzonen Body Strategist+:a, joka on muokkaava vartalonhoito ns. selluliittihoito.

Vartalohoito käytiin testaamassa Helsingin keskustassa sijaitsevassa hoitolassa, jossa sen hinta on hieman korkeampi kuin meillä täällä "laitakaupungilla sijaitsevassa" Kauneushoitola HeavenlyNails:ssa, vain 15min junamatkan päässä keskustasta. 


Testi 2: Comfort Zone Body strategist -selluliittihoito

Alkutila:

Olen ylipainoinen kolmekymppinen nainen, jolle on kertynyt selluliittia etenkin reisiin. Päätin kokeilla Comfort Zone Body strategist+ cellulite remodeller -selluliittihoitoa. Se on intensiivihoito tiiviille selluliitille. Ongelmakohtiin levitetään vaikuttavia aineita, minkä jälkeen hieronnalla muokataan ja vilkastutetaan aineenvaihduntaa.

Tehoaineina on mustapippuriuutetta, aineenvaihduntaa vilkastuttavaa kofeiinia, rasvakudokseen vaikuttavaa karnitiinia, puhdistavaa levää ja selluliitin muodostumista ennaltaehkäiseviä Comfort Zone -tuotemerkin yhdisteitä.

Lämpövaikutus vilkastuttaa pintaverenkiertoa, mikä edesauttaa aktiiviaineiden imeytymistä ja tehostaa lipolyysiä. Kotikäyttöön sain vartalon yö- ja päivävoiteet sekä vatsan seudun teholaastarit.
Hoidon aikana: Ensimmäisellä kerralla yllätyin tehoaineiden iholle tuomasta kuuman ja kylmän sekaisesta kihelmöinnistä, mutta ylävartalon samanaikainen rentouttava hieronta auttoi kestämään.
Hoidon jälkeen jalat tuntuivat kevyiltä ja koin kropan heränneen unesta. Kotituotteet jatkoivat vaikutusta välipäivinä. Joskus hoito toi pökerryttävän olon, mutta hoitolan yrttitee auttoi heti.

Hoitojen oheen sain ohjeiksi harrastaa rasvaa polttavaa liikuntaa, juoda runsaasti vettä ja syödä terveellisesti aina parin tunnein välein, mutta nauttia enimmät kalorit ennen kello 15:tä.

Alku sujui hyvin. Mutta sitten iski arjen stressi, jota "hoidin" syömällä, ja liikuntakin jäi. Välillä taas tsemppasin.

Hoidon jälkeen:
Epäterveellisistä tavoista huolimatta reisien muhkurat tasoittuivat ja iho helakoitui hoidon aikana.

Loppumittauksessa paljastui, että senttejä oli lähtenyt pari reisistä, lantiolta ja vatsalta. Jostain syystä vasen reisi hoikentui sentin enemmän.

Hinta:
Yksi 60 minuutin hoito + 15 minuutin höyrysauna 110 euroa. Kokemus Helsinki showroom + day spa.


Linkki Iltasanomien artikkeliin löytyy TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti