lauantai 5. toukokuuta 2012

Ihanat huulet hetkessä! Jane Iredale huulikiillot, kuultopunat ja huulipunat

Jane Iredale PureGloss®-huulikiilteet

Huulikiillot ovat loistava valinta, koska ne eivät sisällä raakaöljyn sivutuotteita, petroleumia (vaseliinia). Nämä raakaöljyn sivutuotteet, joita valtaosassa huulipunia ja kiilteitä on, imevät, huulilta kosteutta.

Jane Iredale huulikiillot ovat ihanasti kosteuttavia ja käytettävissä huulirasvan tavoin. Kiilto ei tunnu huulilla tahmealta ja pysyvyys on loistava. Antioksidanttina toimiva soijaöljy ja granaattiomenan uute kosteuttavat ja hoitavat huulten ohutta ihoa. Kiilto sisältää myös luonnon inkivääriä ja minttua, joilla on hiukan huulia täytelöittävä vaikutus.

Sävyjä hoitolassa on myynnissä 10 erilaista.

Jane Iredale SugarButter®-huulikuorinta ja kuultopuna Phoenix

Huulien kuorinta ja huulikiilto samassa hylsyssä – Roosa Nauha-tuote.

Huulien kuorintaan orgaanista sokeria, auringonkukan siemenöljyä, avokadoa, carnauba-vahaa ja jojobaa.

Hylsyn toisessa päässä on kuorinta ja toisessa kuultopuna. Kuultopunan sävy on hento vaaleanpunainen, joka mukautuu huultesi väriin juuri oikealla tavalla sitä parantaen. Kuultopuna sisältää E-vitamiinia sekä vihreän teen uutetta. Täytelöittävä vaikutus tulee mintusta ja inkivääristä.

Jane Iredale PureMoist®-huulipuna

Huulipunat eivät sisällä kemiallisia väri- tai säilöntäaineita eikä mitään muita eläinkunnan tuotteita kuin mehiläisvahaa ja karmiininpunaista. Hajusteita huulipunissa ei ole käytetty lainkaan. Huulipunat ovat kosteuttavia ja sisältävät aurinkosuojan SPF18

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti