torstai 26. huhtikuuta 2012

Toukokuun tarjousten hoitomenujen sisältö

Toukokuun kuukausitarjoukset pureutuvat vartaloon… Kesä on tulossa ja jokainen nainen haluaa itsensä kesäkuntoon. Voimme kosmeettisesti tehdä tavattoman paljon esim. veltostuneelle ja väsyneelle iholle. Joten toukokuussa paneudumme vartalon ihon hyvinvointiin ja sen parantamiseen…MeineBase-kääre-puhdistushoito

MeineBase-kääre-puhdistushoito on emäksiseen mineraalisuolaan perustuva hoito, johon liitetään mukaan myös kehon sisäinen puhdistuminen, jotta kuona-aineet saataisiin poistumaan kehosta tehokkaasti.

Iho on ihmisen suurin elin. Vartalon ihoa on hoidettavana yhteensä n. 1,6m2 eli huomattavasti enemmän kuin kasvojen, käsien tai jalkojen alueella. Iho toimii ikään kuin munuaisten jatkona puhdistaen kehoa.

Aluksi asiakas täyttää asiakaskortin, jossa käydään läpi hoidon tavoite. Seuraavaksi analysoidaan vartalon iho ja tehdään tarvittavat mittaukset.

Hoidon kulku: Asiakkaan iho kuivaharjataan, pyyhitään lämpimin kompressen kuollut ihosolukko pois. Sen jälkeen asiakas kääritään viileään mineraalisuolalakanaan sekä peitellään lämpimästi. Kääreen vaikutusaika on 60min. Hoidon aikana kehosta poistuu kuona-aineita, joten hoidon jälkeen suihku on tarpeen, joten asiakas ohjataan väriterapiasuihkuun.

Suosittelen käärehoidosta sarjahoitoa. Sarjahoidon yhteydessä käydään läpi ruokailutottumukset, unirytmi sekä aloitetaan soluja sisäisesti hoitavat ravintorae ja yrttiteekuuri.

ComfortZone selluliitti-/laihdutushoidot

Selluliittohoidot tehdään aina 8 x sarjahoitona, jotta saadaan maksimaalinen hyöty hoidosta.
Hoito aloitetaan kartoittamalla asiakasta häiritsevät vartalon kohdat sekä hoidon tavoite ja tehdään ihoanalyysi sekä tarvittavat mittaukset.

Hoidon kulku: asiakkaalle tehdään räätälöity hoito-ohjelma juuri ongelmakohtiin. Selluliittia hoidetaan paikallisesti erittäin tehokkailla aineilla. Hoitoon voidaan sisällyttää kuorinta, käärehoito, mutahoito, levähoito, lämpöhoito sekä erittäin tehokas sellulite attack+ hieronta. Hoitosuunnitelma on aina henkilökohtainen ja pureutuu tehokkaasti juuri haluttuihin kohtiin.

Lymfasukka eli imupainehieronta

Kehon lymfa- eli imuneste sekä verenkiertojärjestelmiä häiritsevät mm. epäsäännölliset elämäntavat ja hormonaaliset muutokset kehossa. Aineenvaihdunnan häiriintyessä ilmenee kehon epätasapaino monin eri tavoin esim. turvotuksena, väsymyksenä ja mahdollisena kipuna. Hoidon tarkoitus on pyrkiä palauttamaan kehon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa luonnolliseen ja toimivaan tasapainoon.

Hoidon kulku:
Lymfaterapiassa 
Lymfasukat ja –jalkaterät/vatsaosa/käsivarsisukat täyttyvät hoidettavan ongelman mukaisesti ilmalla ja suorittavat lymfaavan hieronnan sarjahoidossa 20 minuutin ajan. Rytminen lymfa hoitaa ja samalla rentouttaa koko kehoa.
Lymfahieronta vaikuttaa kudoksiin sekä lymfaattiseen järjestelmään. Se aktivoi verenkiertoa, lihaksistoa ja kudoksia, jotta sidekudoksissa oleva ylimääräinen neste sekä kuona-aineet poistuvat imunestekiertoon.

Hapen määrä elimistössä lisääntyy ja ravinnepitoisuus kudoksissa paranee samalla kun kireys lihaksissa vähenee. Tuloksena kehon laskimoveren- ja lymfanesteen kierron huomattava paraneminen.

Tulokset:
Ehkäisee selluliitin muodostumista, suonikohjujen syntymistä sekä neste- ja kuona-ainekertymiä, poistaa turvotusta, tukkoisuutta ja väsymystä, muotoilee jalkoja, pakaroita, vatsan aluetta sekä käsivarsia. Uudistaa ihon toimintoja ja ihosta tulee kimmoisa, vahvistaa verisuonia, korvaa puutteellista liikuntaa vauhdittamalla aineenvaihduntaa ja verenkiertoa
Vähentää jalkojen särkyä esim. raskauden aikana, leikkauksien jälkeen sekä fyysisen rasituksen jälkeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti