torstai 3. toukokuuta 2012

Äitienpäivä 13.5.2012 lähestyy

Äitienpäivä lähestyy... 

Äitiä kannattaa muistaa Kauneushoitola HeavenlyNails®n lahjakortilla. 

Lahjakortti on hyvä ja helppo lahja, se on mukava antaa ja saada. 

Jokainen meistä meistä naisista kaipaa hemmottelua. Hoitomme on suunniteltu niin, että ne ovat rentouttavia, miellyttäviä sekä fyysisesti että visuaalisesti. 

Astuessasi hoitolaamme, sinua kohtaa tunnelmallinen rentoutusmusiikki sekä ihana tuoksu, joka tulee aromaattisista öljyistä. Hoitohuoneet ovat hämärät ja tunnelmalliset. Sinulle annetaan kuningattaren kohtelu.

Hoidot ovat suunniteltu niin, että oli hoito vaikka ripsipidennys tai sen huolto, on tunnelma erittäin rauhallinen ja rentouttava, häiriötekijät ovat minimoitu ja aika on vain sinun. Olemme kuin keidas keskellä kaupunkia. Ikkunoista näkyy luonto. Hoitolassa huokuu rauha ja hiljaisuus... Aika pysähtyy!

Ihanien hoitojen lisäksi meiltä löytyvät monipuoliset kotihoitotuotteet kasvoille, pureutuen couperosaan, pigmenttimuutoksiin, akne-iholle, ikääntyvälle iholle, sekä sarja, joka perustuu meriveteen. 

Vartalonhoitotuotteet, aromaattiset suihkugeelit ja ylelliset vartalovoiteet. Aurinkotuotteet, jotka ovat todella loistavat käytössä, jopa vaativissa korkeissa lämpötiloissa. Sekä solariumtuotteet, joilla voidaan tehostaa rusketusta.

Kaiken kruunaa korut, jotka ovat uniikkeja Tina's koruja. Ne ovat käsin tehtyjä, laadukkaista materiaaleista (italialainen lasihelmi, tsekkiläinen kristalli, hopea ja kullattu hopea, sekä korumetalli).

Näiden lisäksi meiltä löytyy äitejä varten hankittuja koristeellisia peilejä sekä korukelloja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti