lauantai 31. maaliskuuta 2012

Mikä ihmeen Kauneushoitola HeavenlyNails®?

Kauneushoitola HeavenlyNails® - Kokonaisvaltaista Kauneutta
  

HeavenlyNails on idyllinen, ylellisiin ja hemmotteleviin, elämää ja ulkonäköä kohentaviin luksushoitoihin erikoistunut hoitola Helsingin Puistolassa.

Puistola sijaitsee erinomaisten, nopeiden kulkuyhteyksien päässä kaikkialta pääkaupunkiseudulta (15min), Hki-Vantaa lentoasemalta (15min) sekä pääkaupunkiseudun lähialueilta. Hoitolan läheisyydestä löytyvät erinomaiset, maksuttomat parkkitilat.

Meiltä löytyvät yksilölliset, kokonaisvaltaiset kauneuspalvelut
Kosteuttavat, puhdistavat, kirkastavat ja heleyttävät sekä anti-age-kasvohoidot.
Puhdistavat ja rentouttavat SPA-hoidot vartalolle
SPA käsi- ja jalkahoidot sekä rakennekynnet ja pediquet
Kestopigmentoinnit ja meikkaukset sekä laadukkaat ripsipidennykset

Yksityistilaisuudet ja pienimuotoiset yrityistilaisuudet sekä kurssit yksilöllisesti
Polttarit, naistenillat, syntymäpäivät, hemmottelupäivät, ihonhoidon ohjaus, meikkikurssit, iloiset teemabileet, suihkurusketus tai ripsipidennysbileet.

Olemme hiljainen ja rauhallinen hoitola, keidas keskellä kiireistä elämää. Hoitolan ikkunoista näkyy luonto kaikessa kauneudessaan. Aika pysähtyy... Hetki on juuri sinun! Rentoudu ja tule nauttimaan ihanista ja kiireettömistä luksushoidoista.

Ajanvaraus käy helpoiten nettiajanvarauksemme kautta, mutta myös puhelimitse, ajanvarausnumerostamme: 050-533 1193. Voit myös pyytää tarjouksen yksityis- tai yritystilaisuudesta: tina.heavenlynails(at)welho.com

Korkea laatu, ekologisuus sekä eettisyys on meille tärkeää ja olemme valinneet hoitolassa käyttämämme tuotteet ja suunnitelleet hoitomme tämän ajatuksen mukaan.

Tervetuloa hemmottueluhoitoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti