tiistai 8. syyskuuta 2009

Syksyn 2009 businessmuoti

Tämän syksyn businesspukeutumisessa vallitsee tumma tyyli.
Businesspukeutumisessa kannattaa satsata laatuun. Kaapistasi tulisi löytyä hyvinistuva kotelomekko, housupuku sekä naisellinen jakkupuku, erilaisia neuleita, neulejakkuja tai jopa tyylikäs nahkajakku. Nämä ovat jokaisen businessnaisen perusasustoa.
Tämän syksyn värimaailma on tumma. Väreistä löytyy ruskeaa, harmaata, mustaa sekä tummaa beigeä/kameli. Maskuliininen liituraita pitää edelleen pintansa höystettynä naisellisilla huiveilla, koruilla sekä silmälaseilla (vahvuuksilla tai ilman).
Housupuku on hoikkalinjainen ja bleiseri saa olla lyhyt. Väriä voi puvulle antaa veikeillä koruilla tai värikkäällä laukulla.
Tämän päivän businespukeutuminen saa olla mukavaa. Joustavasta kankaasta tehdyt vaatteet tekevät pitkät työpäivät helpommiksi, ne ovat suorastaan businessnaisen ihannevaatteita. Leikitellä voi vaikka kuvio- tai värikkäin sukkahousuin. Sävytä laukkusi ja kenkäsi tyyliin sopivaksi.
Kotelomekon ja neuletakin yhdistelmä on erinomainen yhdistelmä. Kankaana suositaan tweediä. Klassinen leikkaus mekossa sekä laadukkaat asusteet kruunaavat kokonaisuuden.
Jos vierastat tummia värejä voit keventää mustan tai tummanharmaan yhdistelmäsi tweediin tai kameliin, ne toimivat tänäsyksynä erinomaisesti.
Jyrkän ja maskuliinisen tweedpukusi voit keventää naisellisella paitapuserolla, jossa on esim kaunis rusetti tai röyhelö, naisellisin koruin ja kampauksin.
Kamelin värinen jakkupuku toimii aina. Tänä syksynä jakku saa olla lyhyt ja hame kapea. Särmää voit tuoda värikkäämmillä sukkahousuilla, huiveilla, koruilla sekä laukulla.
Ole rohkea ja kokeile liittää maskuliiniseen työpukuusi naisellinen kiharakampaus sekä pehmeä meikki.

maanantai 7. syyskuuta 2009

Syksyn 2009 kynsilakkojen trendivärit


Syksy 2009 tuo kynsiin harmaaseen taitetun vaaleanpunaisen, veikeän petroolin, maitokahvin, hiekan, lilan ja ruskeaan taitetun punaisen.

MAC toistaa kynsilakkasävyissään murrettujen värien linjaa...

ESSIE vielä repäiseen reilulla pinkillä, joka on monissa sävyissä, sinnikkäästi pysynyt yhtenä Suomalaisten kestosuosikkiväreistä, sekä huikealla oranssilla.

Sinnikäästi myös sininen (sähkö ja royal) keikkuvat suosikkien kärjessä. Sähkönsinistä glitterilakkaa löytyy esim DEPEND:ltä. Dependin etuna on pieni pullo ja suht edullinen hinta.

Hauskaa, että kynsilakoillakin voi leikkiä. Monet muotibloggaajat pitävät juuri kynsilakkavärit ja -trendit ajan tasalla. Heidän sivuillaan on monia lakkauskokeiluita sekä koristeluita erilaisista kynsilakoista.

Yksi nuorten naisten suosikeista on NUBAR. Nubarin kynsilakat ovat erittäin laadukkaita ja nopeasti kuivuvia. Jokaiseen makuun löytyy varmasti oikeanlainen sävy tai glitteri.

Ammattilaisten suosikki on StarGazer, jonka laaja värivalikoima on huikaiseva. Neonväreistä hohtaviin metallisävyihin.

Kynsilakat seuraavat värimaailmaltaan syksyn vaatteiden trendivärejä, joissa toistuu myös petrooli, hiekka sekä maitokahvi... harmaaseen taitettua pinkkiä unohtamatta.

sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Tervetulotoivotus 06.09.2009

Tein tänään päätöksen kauneusblogin kirjoittamisesta...

Syy kirjoittamiseen on se, että ihmettelin, miksi jokin toinen trendimerkki lanseeraa muotivärit, jotka joku toinen merkki lanseerasi jo vuosi sitten?

Miksi värisävyissä on eroja ja mikä sävy kenellekin sopii...

Voidaanko stailaamalla muuttaa ihmisen luontaista viehätysvoimaa vielä suuremmaksi? Uskallatko sinä antautua stailattavaksi?

Näitä ja monia monia muita aiheita tulen käsittelemään lähiaikoina.

Otan myös mielelläni ehdotuksia aihepiireistä, joista haluat minun kirjoittavan.

Ei muuta kuin kirjoittelemisiin...