maanantai 30. marraskuuta 2009

Vinkkejä pikkujouluun ja Joulun juhlaan

Vinkkejä pikkujouluun ja Joulun juhlaan

Jouluun ja joulun juhlaan kannattaa satsata. Joulu on juhlista jaloin, joten joulu ja sen odotus saa sinut varmasti kiinnittämään huomiota myös itsesi hemmotteluun sekä hyvinvointiisi.

Ulkonäköön kannattaa aina satsata. Tässä vinkit pikkujoulun ja joulun juhlaan.

Hoida kasvosi sekä decoltéesi kuntoon… käy siis kosmetologilla.

Monet kauneushoitolat tarjoavat ampullihoitoja, joilla saadaan kasvoille täsmähoito, juuri niille alueille tai kasvojesi ongelmakohdille, joka tarvitsevat eniten huoltoa. Iho tarvitsee rauhoittumisaikaa, joten kosmetologilla kannattaa siis käydä pari viikkoa ennen juhlapäivää.

Naamiot ja kuorinta

Kuori kasvosi kevyesti ennen pikkujouluja ja levitä kasvoillesi kosteuttava naamio, jotta ihosi on juhlapäivänä tasainen ja ihanan heleä.
Meikin pohjustus

Jos haluat meikkisi pysyvän koko illan hyvänä, niin pohjusta huolellisesti luomet ja huulet (primer), häivytä juonteet concealerilla. Pelkkä ihon alustus ei ole tarpeeksi, muista siis luomet ja huulet.

Älä unohda vartaloa

Kuori vartalosi esim. Orgon, Meine Base- mineraalisuolalla, saadaksesi ihosi pehmeäksi ja kimmoisaksi, kosteuta hyvin. Iholle voit kuorinnan jälkeen levittää vaikkapa itsestäänruskettavaa voidetta tai kevyesti sävyä tai hehkua antavaa vartalovoidetta tai -öljyä.

Muista myös hiukset

Juhlahiuksille tärkeää on pysyvyys. Hiustenlaiton A ja O on hyvä pohjustus, joko pohjustusnesteellä tai muotovaahdolla. Ne tuovat pitoa kampaukseesi. Papiljotit eivät olleet vain 60-luvun juttu, vaan ne toimivat vieläkin, varsinkin lämpörullina. Niillä saat loihdittua kauniin ja kestävän kampauksen. Muista hiuslakka antamaan kiiltoa.

Varpaat ja kynnet

Geelilakkaus (Gellak) on kynsilakkaa vahvempi vaihtoehto. Geelilakkauksen etuja on kynsilakkaa parempi pysyvyys. Geelilakkauksia saat monipuolisista kynsistudioista. Toinen vahvasti otettava vaihtoehto on geelikynnet. Geeli laitetaan oman kyntesi päälle (ja/tai mahdollisesti tipin (kynsijatkeen) päälle ja muotoillaan upeasti). Geelikynsi kestää n. 3 vkoa ja sen jälkeen se täytyy huoltaa tai kasvattaa itsekseen ulos.

Millä petrata meikki?

Muista varata iltalaukkuusi mukaan puuteri, huulten rajauskynä sekä huulipuna. Hätätapauksessa voit varata puuterilappuja tai muutaman palan kasvopaperia laukkuusi, joilla poistat kiillon kasvoilta.

Muista poistaa meikit

Älä koskaan mene nukkumaan poistamatta meikkejä. Poistamaton meikki tukkii ihohuokoset ja aiheuttaa ihoosi epäpuhtauksia. Pesemätön silmämeikki voi, pahimmassa tapauksessa, aiheuttaa jopa silmätulehduksen. Juhlan jälkeen laita kasvoillesi vaikka viilentävä ja turvotusta vähentävä Arcaya kultanaamio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti