perjantai 20. marraskuuta 2009

Ihokorut.... Uusinta uutta


Ihokorut ovat ylellisiä, romanttisia ja edullisia..
Erityisen mieltynyt olen Ines de Castilhon ihokoruihin, jotka on käsin tehty Ranskassa ja joita myös asennan kauneushoitolassani asiakkaille.
Ines de Castilho on aiemmin työskennellyt Pariisissa mm. Diorilla ja nyt hän suunnittelee näitä ihokoruja naisille ja haluaa näin kannustaa naisia naisellisuuteen ja elämästä nauttimiseen.
Ihokoru on itsekiinnittyvä, vedenpitävä ja allergiatestattu, joten sitä on turvallista käyttää. Koruista huokuu eleganssi ja ne näyttävät todella ylellisiltä, mutta ovat kuitenkin hinnaltaan edullisia... Ja mikä parasta, ne voi helposti poistaa eli eivät ole kuin tatuointi, joka on ikuinen.
Voit korostaa naisellisuuttasi kauniilla ja romanttisella ihokorulla. Kuvioita on useita (kukkia, lintuja, perhosia, sydämiä sekä koukeroita), joten varmasti löydät omasi laajasta valikoimasta. Koruja voi kiinnittää mihin tahansa. Suosituimmat kiinnityskohdat ovat yläselkä, decoltee-alue, olkapäät nilkat ja ranteet.
Värejä valikoimassa on musta, valkoinen, kulta ja hopea. Musta koru on ehkä eniten tatuointia muistuttava, valkoinen taas sopii erinomaisesti morsiammelle. Koruissa on käytetty aitoja Swarovski kristalleja, jotka saavat korun hehkumaan.
Ihokorut on turvallisia käyttää. Niiden kiinnitysmateriaali on testattu laboratoriossa ja se on lääketieteellisesti kehitetty kivuttomasti poistettavaksi, vedenpitäväksi ja allergiaa aiheuttamattomaksi.
Korun asentaminen on yksinkertaista. Koru asetetaan aina puhtaalle, kuivalle ja rasvattomalle iholle. Irrota taustapaperi hitaasti ja rauhallisesti. Kun taustapaperi on irrotettu, on koru ohut ja pehmeä. Pidä korun reunoista kiinni sormenpäillä ja aseta koru iholle. Painele koru sormenpäilläsi kiinni ihoon.
Korua suositellaan pidettäväksi korkeintaan neljän-viiden päivän ajan. Sen kanssa voi käydä suihkussa, kylvyssä tai vaikka uimassa. Jos ihosi punottaa korun poistamisen jälkeen, se ei johdu allergisesta reaktiosta vaan siitä, ettei iho ole hengittänyt korun alla. Punotus häviää parissa tunnissa.
Uusiokäyttö korulle on mahdollista, mutta ei enää iholla. Sen voi esim. liimata mihin tahansa tavaraan tai vaikkapa kännykkään. Vaatteeseen liimatessa (kangasliimalla) sen voi pestä matalassa lämpötilassa pesukoneessa.
Ihokorujen hinnat vaihtelevat 10-40 euron välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti