tiistai 8. syyskuuta 2009

Syksyn 2009 businessmuoti

Tämän syksyn businesspukeutumisessa vallitsee tumma tyyli.
Businesspukeutumisessa kannattaa satsata laatuun. Kaapistasi tulisi löytyä hyvinistuva kotelomekko, housupuku sekä naisellinen jakkupuku, erilaisia neuleita, neulejakkuja tai jopa tyylikäs nahkajakku. Nämä ovat jokaisen businessnaisen perusasustoa.
Tämän syksyn värimaailma on tumma. Väreistä löytyy ruskeaa, harmaata, mustaa sekä tummaa beigeä/kameli. Maskuliininen liituraita pitää edelleen pintansa höystettynä naisellisilla huiveilla, koruilla sekä silmälaseilla (vahvuuksilla tai ilman).
Housupuku on hoikkalinjainen ja bleiseri saa olla lyhyt. Väriä voi puvulle antaa veikeillä koruilla tai värikkäällä laukulla.
Tämän päivän businespukeutuminen saa olla mukavaa. Joustavasta kankaasta tehdyt vaatteet tekevät pitkät työpäivät helpommiksi, ne ovat suorastaan businessnaisen ihannevaatteita. Leikitellä voi vaikka kuvio- tai värikkäin sukkahousuin. Sävytä laukkusi ja kenkäsi tyyliin sopivaksi.
Kotelomekon ja neuletakin yhdistelmä on erinomainen yhdistelmä. Kankaana suositaan tweediä. Klassinen leikkaus mekossa sekä laadukkaat asusteet kruunaavat kokonaisuuden.
Jos vierastat tummia värejä voit keventää mustan tai tummanharmaan yhdistelmäsi tweediin tai kameliin, ne toimivat tänäsyksynä erinomaisesti.
Jyrkän ja maskuliinisen tweedpukusi voit keventää naisellisella paitapuserolla, jossa on esim kaunis rusetti tai röyhelö, naisellisin koruin ja kampauksin.
Kamelin värinen jakkupuku toimii aina. Tänä syksynä jakku saa olla lyhyt ja hame kapea. Särmää voit tuoda värikkäämmillä sukkahousuilla, huiveilla, koruilla sekä laukulla.
Ole rohkea ja kokeile liittää maskuliiniseen työpukuusi naisellinen kiharakampaus sekä pehmeä meikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti